100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Tu ai pasiunea, noi avem pantofii de alergare pe teren
Pantofi cu pasiune pentru alergare
VERIFICĂ
VERIFICĂ
Trekkings cu o pasiune pentru drumeții
VERIFICĂ
VERIFICĂ
Pantofi de alergare pe asfalt, pe teren și pentru competiții: modele de top de la mărci cunoscute
Nu este dificil „să te lași dusă de valul alergării”. Cu toate acestea, poate fi un pic mai dificil să îți alcătuiești garderoba potrivită, în special pantofii de alergare care funcționează în diferite condiții. Așadar, ce pantofi de alergare merită să ai pentru ca antrenamentul tău să fie cât mai benefic și mai satisfăcător?
Citește mai mult
Pantofii de trekking: ce modele să alegi? Top trei mărci de pe epantofi.ro
Încălțămintea de trekking, uneori numită și pantofi de munte, este unul dintre cele mai robuste tipuri de încălțăminte. Nu e de mirare: la urma urmei, aceste încălțări trebuie să funcționeze perfect în toate condițiile – pe trasee abrupte de munte și chiar pe cele mai accidentate suprafețe, printre tufișuri cu vegetație bogată și, dacă este necesar, și pe teren plat.
Citește mai mult
Pantofii de trekking – ce alegem? Ghid pentru începători
Trekking-ul înseamnă drumeții pe terenuri dificile, motiv pentru care încălțămintea destinată nu poate fi aleasă la întâmplare, aceasta trebuie să asigure stabilitate și confort. Vă spunem noi ce fel de pantofi de trekking să alegeți, astfel încât să vă puteți bucura mult timp de excursiile montane – chiar și în cele mai exigente condiții.
Citește mai mult
Șosetele de trekking potrivite pentru ghetele de munte
Te pregătești pentru o excursie la munte? Dacă ai deja încălțămintea potrivită, atunci merită să alegi șosete funcționale de trekking. Datorită acestui pas, vei oferi picioarelor tale un confort maxim și vei minimaliza riscul formării unor abraziuni și bătături dureroase. La urma urmei, acestea este unele dintre ultimele lucruri de care ai nevoie în timpul unei drumeții lungi pe un teren dificil.
Citește mai mult