100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Retur

Poți face un retur în termen de 100 de zile de la primirea comenzii.

Dacă ați achiziționat produsele din magazinul fizic, acestea trebuie returnate în magazin, nu prin curier.

Atenție! Nu primim colete trimise retur prin Poșta Română.

Cum pot returna un produs?

Completeză datele de pe verso și pune formularul în coletul cu produsele returnate.

Ai nevoie de un document nou? Poți să-l descarci aici.

1. Înregistrează returul simplu și rapid direct la GLS.

2. Curierul va fi informat automat și se va prezenta la adresă în 1-2 zile lucrătoare pentru a prelua coletul retur. Curierul va lipi pe colet eticheta de retur.

3. Completează formularul de returnare primit în colet
Ai nevoie de un document nou? Îl poți descărca aici.

4. Nu uita să păstrezi dovada de expediere a coletului.

5. Pregătește și asigură corespunzător produsul pe care dorești să-l returnezi punându-l într-o cutie de carton împreună cu formularul de returnare completat și semnat. Sigilează cu grijă coletul.

6. După ce coletul de retur ajunge la noi și este verificat, vei primi o notificare prin e-mail privind modificarea statusului comenzii tale.

Dacă dorești să returnezi produsele pe cheltuială proprie (cu altă firmă de curierat), contactează transportatorul ales și urmează instrucțiunile acestuia.

Trimite coletul la adresa:
GLS/ DEPOZIT EPANTOFI

Constantin Ticu Dumitrescu FN
Arad 310253

Ce se întâmplă după returnare?

Verificarea coletului - după primirea coletului, îl vom verifica în raport cu Formularul de returnare primit. După ce a fost verificat cu succes, vei primi o notificare din partea noastră la adresa de e-mail furnizată la plasarea comenzii.
Nu uita că, returul nu se aplică produselor personalizate (de exemplu, branțurilor create individual pentru Client) și celor care poartă urme de utilizare. Poți citi mai multe informații în Regulamentul magazinului.

Rambursarea - după ce coletul ajunge la departamentul de retur și returul este acceptat, în decurs de 5 zile lucrătoare se returnează banii. Întreaga procedură de returnare produs/bani durează aproximativ 14 zile calendaristice.

Restituim fondurile pe aceeași cale pe care a fost achitată comanda.

  • Dacă ai achitat comanda prin PayU, restituirea se va efectua în contul aferent cardului utilizat la plata comenzii inițiale.
  • Dacă ai achitat comanda la curier – ramburs, restituirea se va efectua în contul notat pe formularul de returnare din colet.


De asemenea, te invităm să vizitezi pagina noastră de Contact