100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Confecționarea bijuteriei
Produse rămase: 120

Colier cu pandantiv și alte coliere de damă ale unor mărci exclusive

O ținută impecabilă poți obține doar atunci când ai acordat suficientă atenție fiecărui detaliu. Nu numai alegerea hainelor potrivite și alegerea pantofilor contează atunci când vrei să obții un look impecabil, ci și alegerea accesoriilor potrivite cu care să îți completezi ținutele. Că este vorba despre genți, despre eșarfe, despre ceasul sau brățara de la încheietura mâinii sau despre un colier pe care îl alegi pentru a-l asorta la restul ținutei, oricare dintre acestea te poate ajuta să ai un aspect de invidiat. Modelele de coliere cu pandantiv, alături de alte modele de coliere de dama pe care le poți găsi în oferta epantofi.ro sunt unice, nu numai prin designul pe care îl au, respectiv prin aspectul estetic al acestora, ci și prin calitatea deosebită a materialelor și atenția la detalii pe care mărcile de renume au acordat-o realizării lor.

Colier de aur pentru femei - selecție largă epantofi.ro

Un colier cu pandantiv își poate găsi oricând locul la gâtul tău, important fiind modul în care reușești să îl potrivești alături de piesele vestimentare alese sau de celelalte accesorii pe care le porți. Poți alege unul dintre modelele de coliere de aur cu ajutorul căruia să îți completezi ținutele elegante, pentru o notă distinsă și pentru un aspect rafinat sau poți alege unul dintre modelele de colier de argint cu un design mai simplu sau mai complex, în funcție de preferințe, cu ajutorul căruia să îți completezi într-un mod inedit ținutele urbane sau pe cele casual. Pe epantofi.ro poți găsi modelul potrivit de colier în funcție fie de materialul din care este realizat – aur, argint sau alte materiale, fie de designul pe care îl are, de grosime, de culoare sau de stilul și ocazia cu care îl vei purta.

Colier cu cruce și alte stiluri la modă special pentru tine

Poți alege să strălucești având la gât un colier de aur dama simplu și rafinat pe care să îl porți alături de rochii de ocazie și pantofi cu toc sau poți alege un colier argintiu, cu detalii moderne pentru un stil urban chic. Alege coliere cu un design simplu dacă vrei să obții o atingere rafinată sau coliere cu un design proeminent pentru a atrage privirile celor din jur. De asemenea, poți alege un colier cu cruce dacă ești una dintre persoanele care acordă o semnificație aparte simbolurilor sau un colier cu pietre colorate sau alte detalii care atrag atenția. Fossil, Twinset, Diesel, Emporio Armani, Hugo, Peserico sau Furla sunt doar câteva dintre mărcile cunoscute pentru produsele de calitate pe care le oferă, acestea reunindu-se într-o gamă extrem de variată de modele de coliere pe epantofi.ro.

Coliere - întrebări frecvente

Ce colier pentru un decolteu în V?

Decolteul în V este unul dintre cele mai generoase atunci când vine vorba de purtarea unui colier. Acest tip de decolteu îți permite să faci aproape orice alegere, în funcție de preferințele pe care le ai, fără a avea în vedere în mod special lungimea colierului sau detaliile care pot îmbogăți aspectul vizual al acestuia.

Cum se depozitează colierele?

Pentru a te bucura cât mai mult de colierele pe care le porți cu mare drag atunci când dorești să îți accesorizezi ținutele într-un mod elegant, aparte, este recomandat să acorzi o atenție deosebită și modului de depozitare a acestora. Astfel, este recomandat fie să achiziționezi un suport special pentru a le ține la aer, fie să le depozitezi în cutiile în care vin în momentul achiziției, departe de umiditate.