100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Produse rămase: 68

Casca – siguranță în timpul sportului

Practicarea unor sporturi implică, de cele mai multe ori, purtarea unui echipament adecvat care să te ajute, înainte de toate, să beneficiezi de protecție și de siguranță. Mersul cu bicicleta sau cu rolele, schiatul sau orice sport vei dori să practici și care implică anumite riscuri și pericole...pentru oricare dintre acestea vei avea nevoie și de accesoriile potrivite care să te protejeze pe măsură. Astfel, pe lângă cotiere sau genunchiere, mănuși sau ochelari de protecție, o cască potrivită pentru protecția capului este ceea ce ai nevoie atunci când mergi cu bicicleta sau când schiezi. De pe epantofi.ro poți alege modelul de cască potrivit pentru bărbați, femei sau copii, pentru schi sau pentru bicicletă, calitatea materialelor și designul pe care îl are aceasta fiind factori decisivi în protecția pe care o vei avea în timpul unei activități de acest fel.

Ciclism? Obligatoriu cască de bicicletă!

Într-adevăr, ciclismul reprezintă una dintre activitățile sportive în care o cască de protecție adecvată nu reprezintă o opțiune, ci un aspect obligatoriu. Purtarea unei căști de bicicletă este absolut necesară atât pentru copii, cât și pentru adulți, bărbați sau femei. O cască de bicicletă te poate salva de la cele mai grave accidente protejându-ți capul de lovituri sau zgârieturi, impactul cu diverse suprafețe fiind atenuat în mod considerabil. Poți alege de pe epantofi o cască de bicicletă pentru copil POC sau Uvex în culoarea preferată, în stil neon sau pastel, realizată din plastic de înaltă calitate, cu dimensiune reglabilă, pentru o potrivire perfectă și purtări sigure și plăcute. De asemenea, poți alege modele de cască de bicicletă pentru bărbați cu aceleași caracteristici, pentru că siguranța pe bicicletă trebuie asigurată la orice vârstă și în orice circumstanțe.

Căști de schi - doar modele dovedite pe epantofi.ro

Cu un design asemănător cu al căștilor pentru ciclism, căștile pentru schi sunt, de asemenea, extrem de utile pentru protecția capului. O cască de schi devine absolut necesară pentru completarea echipamentului, astfel încât să poți face față în siguranță oricărei provocări pe pârtie. Modelele de căști de schi de pe epantofi.ro vin în varianta cu ochelari sau fără ochelari de protecție, utilitatea lor în ceea ce privește siguranța pe pârtie fiind, oricum, una majoră. Alege orice cască de schi pentru femei, pentru bărbați sau pentru copii aparținând unor branduri de renume: POC, Head, Quiksilver, Uvex sau Rossignol. Poți alege de pe site oricare dintre modelele de căști de schi pe care o preferi în funcție de model, de dimensiune potrivită, de culoare sau chiar de preț. Dimensiunea reglabilă face ca acestea să se așeze perfect pe cap, iar materialele de înaltă calitate asigură o protecție adecvată zonei capului în timp ce te bucuri de partidele distractive de schi alături de familie sau prieteni.

Căști – întrebări frecvente

Ce cască de bicicletă să alegi?

Poți alege orice cască de bicicletă îți este potrivită în funcție de stil, de culoare sau de design, gama de prețuri fiind una largă, astfel că poți alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine din toate punctele de vedere. Poți alege o cască de bicicletă pentru copii cu un design atractiv, în culori vesele și cu închidere ușoară, astfel încât să fie utilizată într-un mod cât mai practic, căști pentru bărbați sau pentru femei, modelele de pe site fiind variate.

Cum să alegi o cască de bicicletă?

La fel ca în cazul alegerii unei căști de schi, alegerea căștii de bicicletă trebuie să se facă ținând cont de dimensiune și de bugetul în care te încadrezi. Modelele de căști de bicicletă de pe site, căști pentru copii sau pentru adulți, sunt numeroase, astfel că vei găsi cu siguranța varianta care ți se potrivește cel mai bine.