100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Confecționat din
Stil
Produse rămase: 40
Afișează identificatorul versiunii

Aveți grijă la siguranță - cumpărați o cască de bicicletă pentru copil!

Siguranța mersului pe bicicletă depinde în mare măsură de bună echipare a biciclistului, prin urmare, piesele cele mai importante ale echipamentului de ciclism sunt anume căști ciclism. O cască de bicicletă ajută la protejarea capului copilului împotriva rănilor și a impactului atunci când cade, reducând considerabil puterea de impact. Folosirea unei căști de bicicletă evită leziunile și minimizează efectul traumatic. Oricât de atent ar pedala, evitând pantele dificile și vitezele mari, nimeni nu este în siguranță în fața unei căzături. Așadar, trebuie să aveți grijă să protejați capul copilului în timpul plimbării cu bicicleta.

La ce să fiți atenți când cumpărați o cască de bicicletă pentru copil?

Există o serie de parametri care trebuie luați în considerare atunci când alegeți niște căști de bicicletă pentru fete și băieți deoarece sănătatea și siguranța acestora depinde de calitatea și caracteristicile tehnice ale căștii alese. La ce să fiți atenți când alegeți căști de bicicletă pentru copii:

  • calitatea materialelor;
  • căptușeală;
  • sistem de prindere și închidere;
  • dimensiune și potrivire.

Unul dintre principalele criterii este materialul utilizat pentru fabricarea căștii. Carcasele căștilor trebuie să fie fabricate din materiale de înaltă calitate , iar netezimea materialului permite căștii să alunece pe suprafața drumului atunci când cade, amortizând impactul. Căptușeala din interiorul acesteia trebuie plăcută la atingere și rezistentă. Aceasta absoarbe transpirația și ajută la personalizarea căștii. În ceea ce privește dimensiunile, o cască de bicicletă pentru copil trebuie aleasă după ghidul de mărimi expus pe site. Este important ca această cască să se potrivească perfect pe cap și să poată fi fixată extrem de bine.

Casca de bicicletă - multe mărimi și culori

Designul căștilor de bicicletă variază. Acest lucru depinde de o serie de factori: structura anatomică a craniului uman la diferite vârste, sexul și condițiile de funcționare a produsului. De exemplu, niște căști de bicicletă pentru copii au un design întărit, caracterizat printr-o rezistență sporită și o rezistență la impact. Mărimea va fi selectată atent conform vârstei. Ce ține de culori, puteți alege din multitudinea de culori oferite: gri, negru, albastru, verde, roz, portocaliu și multe alte culori vesele.

Căști de bicicletă - culori de bază sau culori aprinse?

Culoarea căștii depinde în mare măsură de preferințele celui care o va purta. Spre exemplu, o cască de bicicletă pentru bărbați poate avea culori neutre așa cum este negrul, griul sau albastru, pe când copii pot alege opțiunea mai veselă. Astfel, pentru o cască de bicicletă pentru fete pot fi selectate culori ca: roz, portocaliu, verde sau alte nuanțe fluorescente. Băieții pot alege:

  • căști Ulvex gri, albastre, rainbow;
  • modele Tempish albastre, albe, negre;
  • căști de biciclete K2 verzi.

Căștile de bicicletă în lumina reglementărilor

La fel cum o bicicletă nu poate merge fără roți, un biciclist nu poate merge fără cască. Nu uitați că o cască de protecție vă va proteja capul împotriva unor leziuni grave în caz de cădere. Așadar, o cască este pur și simplu un must have pentru un biciclist adevărat, un element de siguranță și stil. Nu subestimați rolul acesteia atunci când vă urcați pe bicicletă, fie că faceți un drum scurt sau unul mai lung. Pe Epantofi găsiți modele de căști de toate culorile, formele și mărimi diferite, puteți analiza tabelul de dimensiuni și veți avea garanția că faceți alegerea perfectă. Cu Epantofi beneficiați de oferte tentante de preț, plată comodă și livrare rapidă.

Căști de bicicletă - întrebări frecvente

Ce cască de bicicletă să alegeți?

O cască de bicicletă pentru femei, copii sau bărbați va fi aleasă urmând câteva criterii, și anume: modelul, forma, culoarea, rezistența și calitatea produsului. Pe Epantofi puteți găsi detalii despre fiecare cască în parte ca să puteți face alegerea corectă, iar culorile și formele variate vă oferă o cască pentru orice gust.

Cum se alege mărimea unei căști de bicicletă?

Mărimea potrivită a căștii este un factor important pentru siguranța și confortul ciclistului. Pentru a alege mărimea potrivită, veți avea nevoie să vă măsurați circumferința capului dvs. sau a copilului. Pe site găsiți mărimea căștii și doar știind circumferința capului veți putea cumpăra casca potrivită, care să vă fie comodă și să vă slujească mult timp.