100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate. Elimină unele filtre

Samsonite – De ce merită să pariezi pe acest brand?

Compania Samsonite a fost fondată la începutul anilor 1900, când călătoriile erau un lux și accesibile doar celor puțini care și le puteau permite. Chiar și atunci, Samsonite a lucrat pentru a produce bagaje de înaltă calitate, care să se ridice la nivelul experienței sofisticate de a călători cu avionul. Samsonite produce și astăzi o mare varietate de produse destinate călătoriilor - de la valize la genți de cosmetice, precum și alte accesorii de călătorie, oferind calitate la prețuri accesibile, într-o gamă completă de dimensiuni, stiluri și culori.

Samsonite - Accesorii practice care fac diferența

Accesoriile Samsonite sunt create pentru ca tu să-ți poți gestiona eficient fiecare aspect al călătoriilor tale. O parte dintre valizele Samsonite vin cu caracteristici noi, unice, pe care s-ar putea să nu le găsești în alte produse similare. Cele mai multe dintre valizele lor rigide vin cu o încuietoare TSA, care este o caracteristică destul de standard a majorității genților de voiaj, indiferent de marcă. Ceea ce îl face pe Samsonite să iasă în evidență, totuși, este faptul că a adăugat acest tip de încuietoare și la câteva dintre gențile sale din material textil. Unele dintre valizele Samsonite premium de la Samsonite dețin și porturi USB, care sunt deosebit de utile dacă ai nevoie să-ți încarci gadgeturile în timp ce îți aștepți avionul.

Samsonite - Accesorii pentru femei și bărbați moderni

Samsonite este aici pentru femeile și bărbații moderni pentru care călătoriile sunt un stil de viață! Dacă ești în căutarea unor accesorii de călătorie care să te pună în valoare, colecția de accesorii Samsonite de pe epantofi.ro îți stă oricând la dispoziție. Indiferent că ești în căutarea unei noi genți pentru laptop sau ai nevoie de un portofel, poți fi sigur că-ți vei atinge obiectivele de stil cu designurile contemporane ale acestui renumit brand.

Samsonite - Întrebări frecvente

Cum se deschide o valiză Samsonite cu cod?

La achiziție, încuietorile valizelor Samsonite sunt setate pe o combinație prestabilită din fabrică, pe care o poți schimba ori de câte ori dorești. Pentru a deschide aceste încuietori cu combinație în cazul în care ai uitat codul, începe prin a trage cadranul în sus și rotește-l în sensul acelor de ceasornic, până când auzi un clic. Apoi, verifică la ce număr te afli, adaugă 5 la acel număr și notează-l. Setează cadranul la acel număr și roteste-l în sens invers acelor de ceasornic, până când auzi din nou clic.

Accesorii de călătorie – pe care le alegi?

Când vine vorba de accesorii esențiale pentru călătorie, colecția Samsonite îți pune la dispoziție genți de voiaj, valize, trolere sau rucsacuri. Cu piesele comode de mână și rucsacurile șic într-o selecție variată de culori, îți poți asigura combinația de frumusețe și funcționalitate pentru călătoriile tale.

Ce accesorii merită să alegi pentru stilizările de zi cu zi?

Pentru că viața ta este mereu pe repede înainte, e bine să fii pregătit oricând pentru orice. Când ieși în oraș și vrei să iei cu tine toate cele necesare, alege un rucsac Samsonite. Finanțele și cardurile tale bancare trebuie să stea la loc de cinste într-un accesoriu elegant din gama de portofele Samsonite. Iar laptopului tău îi poți asigura protecția atât de necesară atunci când îl transporți, alegând o geantă pentru laptop Samsonite.