100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

56 produse

Wittchen - clasic cu o notă modernă

Alegerea trolerului potrivit pentru o călătorie scurtă sau lungă nu poate fi o greșeală, mai ales că este de obicei o achiziție care va dura ani de zile. Decizia trebuie luată în mod conștient, acordând atenție mai multor elemente cheie, precum dimensiunea valizei, materialul din care este făcută, cadrul, roțile sau încuietoarea . Modelele de trolere Wittchen alese corespunzător vor avea un impact mare nu numai asupra confortului călătoriei, ci și asupra eficienței securizării conținutului bagajelor. O plajă, apă cristalină, priveliști uluitoare și cel puțin o duzină de zile lungi de dulce lene? Sau poate o excursie spontană de weekend la Berlin, Paris sau altă capitală europeană? Indiferent cât de lungă este călătoria ta, asigură-te că vei cumpăra trolere Wittchen potrivite de diferite dimensiuni, rucsacuri Wittchen pentru plimbările în oraș și portofele Wittchen de calitate.

Trolere Wittchen – valizele perfecte pentru călătorii lungi

Cauți o valiză pentru o călătorie lungă și nu știi ce model să alegi? Pentru o vacanță mai lungă, modelele de trolere Wittchen medii sau mari vor fi cu siguranță cea mai potrivită soluție. Important este că o valiză Wittchen mai mare pentru o călătorie lungă este o soluție excelentă, în principal din motive practice. În astfel de modele poți încadra cu ușurință toate lucrurile necesare unei călătorii. De asemenea, este o modalitate dovedită de a împacheta bagajul pentru întreaga familie - nu trebuie să iei două rucsacuri Wittchen, ci trolere Wittchen rezistente, încăpătoare și practice.

Wittchen - o companie cu o tradiție de 30 de ani

Sacă ai nevoie de trolere, rucsacuri, mbrele sau portofele de cea mai bună calitate, atunci verifică oferta Wittchen din magazinul online Epantofi.ro, unde vei găsi tot ceea ce ai nevoie. Vei găsi aici trolere Wittchen în care poți împacheta lucrurile mai multor persoane, dacă vei alege un set de valize.

Wittchen - întrebări frecvente

Cum să alegi un troler Wittchen pentru avion?

Planifici o excursie scurtă, spontană, de exemplu, o vacanță de weekend într-una dintre capitalele europene? Tot ce ai nevoie este o valiză Wittchen de mână mică și funcțională, care să îndeplinească cerințele bagajului de mână. Daca îți place să folosești zilnic accesorii originale, alege trolere Wittchen într-o culoare energică, care să te scoată din mulțime!

Wittchen - ce portofel să alegi?

Elegant și confortabil - aceste două caracteristici disting modelele de portofele Wittchen de altele. Este important ca acest accesoriu să arate elegant și să-și îndeplinească funcția în același timp. De asemenea, este important ca materialul folosit pentru realizarea portofelului să fie de calitate, iar brandul Wittchen mizează pe acest lucru.

De ce să cumperi o umbrelă Wittchen?

Umbrelele sunt un accesoriu foarte funcțional - protejează împotriva ploii și vântului. Fiecare femeie care vrea să iasă din casă pe vreme rea trebuie să se echipeze cu umbrele Wittchen. Umbrelele pentru femei vin în multe dimensiuni, culori, modele și forme. Umbrelele pliabile automate sunt cele mai frecvent alese, fiind destul de mici, pentru a fi ținute în geantă.