Produse rămase: 823
Afișează identificatorul versiunii

Portofele de damă, care vor fi pe placul fiecărei femei

Portofelele de damă sunt unul dintre cele mai des alese obiecte pentru cadou. Sunt utile oricărei doamne, așa că nu ai motiv să te temi că va fi un cadou ratat. Femeile de toate vârstele le folosesc pentru a transporta nu numai numerar, ci și cele mai importante documente sau cărți de credit. Deci nu există nicio persoană care să nu folosească acest accesoriu! Datorită multor compartimente și buzunarelor cu închidere, proprietara sa își va putea organiza cu ușurință finanțele. Cele mai elegante sunt portofelele, realizate din piele naturală netedă sau lăcuită de la mărci precum Wittchen, Emporio Armani, Liu Jo, Tommy Hilfiger sau Guess. Suprafața matlasată va adăuga și mai multă elegantă. La fel de elegante sunt portofelele din piele saffiano, a căror textură creează o grilă caracteristică, măruntă. La rândul lor, cele din piele întoarsă arată mai puțin oficial, dar foarte interesant, fiind o alternativă originală pentru modelele tradiționale din piele naturală.

Adaptați portofelul la propriile preferințele

Deși portofelul pentru femei nu este un accesoriu purtat de obicei la vedere, proprietarele acestora adesea acordă atenție aspectului lor și se asigură că se încadrează în stilul propriu. Portofelele negre pentru femei sunt un clasic mereu la modă care nu iese niciodată din stil - la fel ca modelele de culoare roșie. Un alt lucru la care trebuie să fii atent atunci când alegi un portofel este marimea acestui accesoriu. Merită să-l alegi cu gândul la dimensiunea poșetei. Dacă porți, de exemplu, o geantă shopper sau geantă-sac, îți poți permite un portofel mai mare - astfel încât este mai ușor să îl găsești în labirintul altor lucruri. Un portofel mic îl poți pune ușor într-o poșetă plic sau într-o poșetă de seară. Pe epantofi vei găsi aceste accesorii în multe variante, care cu siguranță te vor atrage pe tine sau pe persoana căreia îi faci cadoul. Și în cazul în care cadoul se dovedește nepotrivit, pe epantofi ai 100 de zile pentru o returnare gratuită.

Întrebări frecvente

Portofel de damă – ce material alegem?

Dacă cauţi un accesoriu cu aspect formal – nu contează dacă este pentru tine sau pentru a-l face cadou – acordă atenţie doar portofelelor din piele. Acest material reprezintă garanţia unei înalte calităţi şi a rezistenţei îndelungate a accesoriului. Portofelele de damă de lac sau şagrinată reprezintă sunt alegerea cea mai elegantă, pe care orice doamnă o va aprecia. Dacă eşti în căutarea unui accesoriu cu un aspect ieşit din comun, alege un portofel de damă din piele saffiano – cu un finisaj în pătrăţele de mici dimensiuni – sau matlasat. Modelele din piele întoarsă reprezintă, în schimb o opţiune pentru doamnele cărora le place să combine stilul elegant cu cel casual. Ce este mai important – portofelele de damă din piele sunt accesorii care nu se demodează, deci pot fi folosite mai mulţi ani la rând.

Cui se adresează portofelele din piele ecologică şi cele din material textil?

Pielea naturală nu este singurul material din care se fabrică portofelele de damă. Dacă preţul reprezintă criteriul de bază pentru tine, orientează-te către un accesoriu din piele ecologică – arată la fel de elegant, ca şi un portofel de damă din piele naturală. În situaţiile de zi cu zi porţi îmbrăcăminte sport şi îţi plac accesoriile într-un stil mai lejer? Caută portofele de damă fabricate din material textil. Indiferent de material, culoarea accesoriului este şi ea importantă. Dacă cauţi un portofel pentru cadou, cel mai sigur ar fi să te orientezi către nuanţe universale: negru, bej, sau roşul atât de popular în rândul doamnelor. O propunere mai sălbatică o reprezintă, la rândul lor modelele decorate cu print animal sau cu ţinte, care sunt apreciate de doamnele care preferă un stil expresiv, rock.

Portofele de damă – de la ce firmă?

O chestiune importantă pentru multe femei o reprezintă nu doar materialul, culoarea sau mărimea portofelului, ci şi producătorul accesoriului. Oferta este cu adevărat largă. Portofelele din piele sunt oferite de mărci precum Michael Kors, Pinko, Tommy Hilfiger sau Guess. Dacă pentru tine este important preţul accesoriului, urmăreşte propunerile unor producători precum, de ex. Nobo sau Lasocki. În oferta epantofi te aşteaptă o mulţime de sortimente de la mărci multiple – vei putea, deci, alege cu succes un portofel de damă pe gustul tău!