30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Penare - modelele fanteziste colorate ce vor înveseli învățarea

Penarele sunt un accesoriu esențial pentru fiecare elev și reprezintă o modalitate excelentă de a adăuga puțină culoare, personalitate și distracție vieții școlare. Cu atât de multe stiluri diferite disponibile, cu siguranță există unul potrivit pentru personalitatea fiecărui copil, care îl va face să se simtă special. Penarele școlare moderne, așa cum le cunoaștem astăzi, își au originile în anul 1946 când au fost introduse pe piață de Verona Pearl Amoth, un expert american în papetărie. Însă primul tip de penar a fost inventat în jurul anului 1880, de către Lothar von Faber, un faimos producător de creioane din Germania. În zilele noastre, penarul școlar a devenit o modalitate de exprimare a personalității, gustului și stilului individual într-un mod distractiv și creativ.  

Cele mai dorite modele de penare de către copii

Penarele școlare se numără printre accesoriile preferate ale copiilor, care adoră să își exprime creativitatea prin modelele pe care le aleg. Motive precum personaje din desene animate, animale, flori, toate în culorile vii, sunt doar câteva dintre cele mai populare. Acestea fac ca penarul să fie mai atractiv, oferindu-le în același timp un sentiment de identitate și apartenență.Fiecare băiețel are nevoie de un penar de calitate pentru școală, iar cu un penar de băiat cu motive LEGO cu siguranță va face impresie. Cu suficient spațiu pentru a depozita toate rechizitele, un astfel de penar va ajuta orice școlar să fie organizat, în timp ce-și etalează latura creativă. 

Orice fetiță talentată are nevoie de un pic de strălucire în viața ei. Un penar de fetiță cu unicorni sclipitori este modalitatea perfectă de a adăuga distracție și creativitate în proiectele școlare. EPANTOFI are o gamă uimitoare de penare pentru fetițe menite să tranforme fiecare zi de școală într-una specială! 

Ce fel de penar va fi pe placul unui adolescent?

Chiar și adolescenții au nevoie de penare pentru școală practice și utile, care să le facă viața mai ușoară. Penarele concepute special pentru ei, cu imprimeuri trendy sau culori îndrăznețe, îi ajuta să rămână organizați și eficienți la școală, făcându-i în același timp să se simtă încrezători în propriile puteri. Cu penarul potrivit alături, se vor simți în siguranță știind că au rechizitele necesare pentru a aborda cu ușurință orice sarcină.

Penare școlare – depozitează și organizează toate rechizitele școlare necesare

Penarele școlare sunt un must-have pentru elevii de toate vârstele. Nu numai că oferă o modalitate convenabilă de a organiza și depozita rechizitele școlare, dar îi ajută să aibă la îndemână tot ceea ce trebuie pentru activitățile de la clasă. Fie că este vorba de creioane colorate, de un pix, stilou sau de o radieră, este important ca fiecare elev să fie pregătit pentru următoarea oră. Vei găsi în oferta noastră:

  • penare cu compartimentare optimă;
  • accesorii cu sisteme ergonomice de utilizat;
  • numeroase tipuri de pernare colorate;
  • produse rezistente și eficiente;
  • soluții care vor ajuta în procesul de învațare.

Un penar tub sau plic? Ce model se va potrivi pentru copilul tău?

Cu o multitudine de opțiuni disponibile, poate fi greu să te decizi care este cel mai potrivit pentru copilul tău. Fie că alegi un penar tub sau un penar plic, ambele modele oferă avantaje în funcție de nevoile de zi cu zi ale copilului. Ia în considerare caracteristici precum dimensiunea, capacitatea de stocare și portabilitatea atunci când vrei să faci o achiziție, astfel încât să poți găsi cea mai bună opțiune pentru el.Descoperă colecția Epantofi de penare unice și la modă! De la culori vibrante la modele elegante, aceste penare îți vor ajuta copilul să iasă în evidență și să aibă mereu tot ce trebuie la îndemână.

Huse pentru creioane - întrebări frecvente

Ce tip de penar este mai potrivit pentru un elev de clasa întâi?

Penarul potrivit pentru un mic școlar ar trebui să fie fabricat din materiale de calitate și ușor de curățat. De asemenea, ar trebui să aibă un sistem de închidere/deschidere simplu pentru ca cei mici să-l manevreze cu ușurință, iar culorile să nu fie prea strălucitoare pentru a le distrage atenția de la activitățile școlare.

Cum cureți lichidul de corectură de pe un penar?

Lasă lichidul să se usuce complet, apoi îndepărtează ușor reziduurile, având grijă să nu deteriorezi materialul penarului. Tamponează zona afectată cu un diluant blând, pentru a ajuta la estomparea petelor. Clătește, apoi, cu apă din abundență și tratează suprafața cu un produs de curățarea a petelor pe bază de citrice.