30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tipul de căciulă
Confecționat din
Stil
Produse rămase: 216
Afișează identificatorul versiunii

Pălării de damă de la A la Z

Dintre accesoriile vestimentare, pălăriile reprezintă cele mai îndrăgite piese, datorită versatilităţii acestora şi multitudinii de modele care pot fi procurate. O pălărie îşi va găsi întotdeauna locul în outfit-ul feminin, putându-se încadra oricărui context şi oricărui eveniment. De la pălăriile de damă elegante şi sofisticate, până la cele de plajă sau atât de practicele pălărioare de pescar, cu boruri mici şi realizate din fibre foarte confortabile, pălăriile de damă te pot însoţi peste tot. Purtând pălăria potrivită, conferi outlook-ului tău o notă distinctă şi feminină, epantofi.ro stându-ţi la dispoziţie cu o gamă foarte variată de modele şi abordări. Alege să porţi pălărie la orice tip de ţinută, protejându-te de razele solare şi personalizându-ţi look-ul.

Cum se poartă pălăriile de damă?

Pălăria poate fi inclusă în orice tip de abordare vestimentară. Pentru sezonul estival poţi alege o pălărie de vară realizată din texturi şi fibre foarte uşoare, de la atât de plăcutul pai, până la fibrele textile sau denim. O pălărie de vară te va purta într-o cromatică foarte variată, purtată pe boruri ample şi accesorii discrete. Alege pentru o ţinută estivală o rochie vaporoasă, lungă şi largă, imprimată strident într-o paletă bogată de culori, căreia să îi adaugi o pălărie uni, care îşi regăseşte cromatica pe una dintre culorile care înveselesc rochiţa. Poartă pălăria de plajă asortată cu un costum de baie modern şi cu un poncho colorat şi tineresc. Pălăriile de damă pentru plajă se pot constitui în elementul care dă personalitate unei ţinute de vacanţă, astfel că fii îndrăzneaţă şi poartă pălării de plajă cu salopete scurte, rochii tip cămaşă, fuste lungi purtate cu topuri, sau cu atât de comodele fuste pantaloni. Pălăria îţi dă posibilitatea să creezi echilibre cromatice, astfel că poţi alege să asortezi nuanţa pălăriei de vară  cu cea a genţii de plajă şi cu cea care se regăseşte pe saboţi sau sandale.

Pălăria de plajă, cadoul perfect

În sezonul estival, pălăria de plajă poate reprezenta cadoul ideal pentru o persoană care iubeşte soarele şi apa. Paleta de modele oferite de piaţa de specialitate, te va ajuta să găseşti modelul care se va potrivi cel mai bine personalităţii persoanei pe care vrei să o surprinzi cu un cadou inspirat şi foarte practic. Dacă prietena ta este o persoană practică şi abordează ţinutele sport, alege o pălărie de plajă cu boruri mici, colorată şi foarte veselă. Pentru o doamă care preferă ţinutele elegante şi sofisticate, iubitoare de relaxare la soare, alege o pălărie amplă, cu boruri mari şi accesorii interesante. Pălăria de plajă aleasă inspirat, îşi va găsi cu siguranţă locul în garderoba estivală a oricărei doamne sau domnişoare.

Pălării de damă-Întrebări frecvente

Pălării de damă-Ce materiale să aleg?

Pălăria de plajă trebuie să îţi ofere protecţie în faţa razelor solare, în acelaşi timp asigurând o ventilare foarte bună la nivelul capului. Astfel, pentru plajă vei alege pălării realizate din fibre aerate şi delicate, împletiturile din paie reprezentând încă o variantă foarte comodă şi confortabilă. Dacă pleci într-o drumeţie montană, poţi opta pentru pălării de vară realizate din bumbac sau denim.

Pălăriile de damă-Care sunt cele mai renumite brand-uri?

Epantofi.ro te aşteaptă cu o paletă amplă de modele de pălării de vară, realizate sub semnătura brand-urilor celebre. New Era, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Kappa sau United Colors of Benetton sunt câteva dintre brand-urile celebre care oferă pieţei de specialitate modele moderne, practice şi extrem de confortabile, la un nivel superior de calitate.