Produse rămase: 2.147
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi de alergare pentru femei - absorbția șocurilor și confort la cel mai înalt nivel

În cazul unei perechi de pantofi de alergare, amortizarea este necesară pentru ca faza de contact să fie cât mai treptată, pentru a prelua forța impactului și pentru a distribui corect greutatea pe întreaga circumferință a piciorului. Dacă parcurgeți kilometri pe asfalt, este important ca pantofii să fie comozi și confortabili. Producătorii de pantofi de alergare înțeleg acest lucru și îmbunătățesc în mod constant tehnologia de amortizare din talpă. 

De ce este importantă amortizarea în pantofii de alergare?

O pereche de pantofi de alergare pentru bărbați cu amortizare sunt folosiți nu numai pentru un pas sigur, ci și pentru o senzație de confort pe traseu. Acestea absorb impactul vertical, ceea ce este important pentru o sesiune de antrenament confortabilă și pentru un final sigur în curse. Amortizarea este datorată: elasticității materialului utilizat în talpa intermediară, precum și sistemelor de amortizare (inserții) încorporate. Acestea amortizează șocurile asupra piciorului și ale coloanei vertebrale atunci când piciorul este în contact cu suprafața (atunci când este plasat în secțiunea călcâiului tălpii), absorb sarcina de impact atunci când vârful este în contact cu suprafața și furnizează energie suplimentară atunci când piciorul este ridicat de pe suprafață (atunci când este plasat în secțiunea de vârf a pantofului).

Ce caracteristici au pantofii ideali pentru alergare?

Atunci când alegeți o pereche de pantofi de alergare pentru femei, luați în considerare acești factori importanți: 

  • amortizarea  - pantofii de alergare bine făcuți care conțin o amortizare amplă vor reduce șocul și vă vor ajuta să evitați durerile de picior, gleznă sau spate; 
  • potrivirea  - încălțămintea de alergare ideală ar trebui să se potrivească perfect la picior, fără a vă incomoda în vreun fel; 
  • flexibilitatea  - pantofii de alergare trebuie să se îndoaie ușor pe piciorul dumneavoastră în timp ce alergați, pentru o flexibilitate maximă și confort; 
  • stabilitatea  - cei mai buni pantofi de alergare controlează mișcarea piciorului și nu permit piciorului să alunece pentru a nu provoca leziuni;
  • materialul din care sunt confecționați -partea de sus ar trebuie să fie respirabilă iar talpa rezistentă și calitativă.

Pantofi sport pentru bărbați - perfecți pentru activități în aer liber

O pereche de pantofi sport pentru femei de calitate pot face diferența între a ajunge pe ultimul loc sau a înregistra cel mai bun timp dintotdeauna. Rolul lor este de a vă permite să petreceți timp de calitate în aer liber si să nu vă obosească sau transpire picioarele. Scopul lor este de a menține piciorul ferm în poziție în timpul alergării și de a reduce sarcinile de impact. În acest sens, nu există încălțăminte mai potrivită pentru sport decât pantofii de sport pentru bărbați.

Pantofi sport pentru bărbați de la producători de renume, disponibili pe Epantofi

Pantofii de sport sunt construiți pentru performanțe înalte și sunt considerați ca fac parte din echipamentul unui sportiv, alături de îmbrăcăminte și echipament. Acești pantofi sport de alergare pentru bărbați oferă niveluri specifice sportului de amortizare, flexibilitate, stabilitate, tracțiune și durabilitate. Amortizarea minimizează forța de impact și permit o alergare ușoară și plăcută. Doar pe Epantofi puteți găsi cele mai diverse modele la prețuri accesibile.

Pantofi de alergare - întrebări frecvente

Ce pantofi de alergare pentru bărbați să alegeți?

Încălțămintea de sport este ideală pentru utilizarea zilnică zi din mai multe motive: sunt concepute pentru a aborda trasee lungi, pot rezista la tensiuni exterioare considerabile, sunt concepute ținând cont de anatomia piciorului și sunt disponibili într-o gamă largă de modele. În conformitate cu aceste criterii, se recomandă să se aleagă pantofii care se potrivesc cel mai bine.

Ce pantofi de alergare pentru începători să alegeți?

Dacă sunteți începător, dați preferință magazinelor de sport de marcă, pentru încălțăminte de calitate. Acolo puteți cumpăra pantofi de înaltă calitate, realizați conform tuturor standardelor și concepuți pentru a fi purtați în oraș și pe teren accidentat. Aceștia trebuie să aibă o amortizare bună, sa nu fie prea rigizi și să mențină plăcut piciorul în confort și umiditate scăzută.