100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Bocanci de protecție bărbați – confort termic și protejarea picioarelor împotriva tăieturilor

Bocancii de protecție reprezintă o alegere privilegiată a profesioniștilor care lucrează într-un domeniu supus riscurilor și care sunt supuși frigului și umezelii. Alegerea unor bocanci de lucru nu se va face la voia întâmplării. Bocancii de protecție aleși trebuie să fie adaptați specificității meseriei exercitate și să fie cât mai solizi cu putință pentru a rezista condițiilor de muncă. Unele accidente de muncă sunt provocate de nepurtarea unor ghete de lucru. Cele mai adesea unui muncitor îi intră un obiect ascuțit în talpă din cauză că nu a ales să poarte bocanci de lucru înalți. Poți alege să porți cizme de protecție dacă lucrezi în industria alimentară sau farmaceutică. Acestea sunt recomandate în aceste domenii datorită faptului că se lucrează intens cu diferite substanțe chimice. Sunt rezistente la intemperii și sunt totodată rezistente la alunecare și impermeabile.

Bocanci de protecție din piele – de ce merită să cumperi pantofi de calitate pentru muncă?

Bocancii de protecție din piele reprezintă cea mai bună alegere pentru persoanele care lucrează la exterior datorită fapului că oferă o protecție optimă a piciorului, a gleznei în special.  Sunt ideali pentru un teren mai dificil, accidentat. Pe lângă faptul că bocancii de protecție aleși trebuie să fie din piele, de calitate cu alte cuvinte, trebuie să te asiguri de faptul că sunt etichetați UE, o etichetă care asigură faptul că încălțămintea respectă în totalitate standardele de siguranță care sunt asociate cu riscurile meseriei. Atunci când alegi o pereche de bocanci de protecție trebuie să ții cont de prezența vârfului de siguranță, rezistent la impact sau fără vârf de siguranță.Atunci când cauți bocanci de protecție de lucru trebuie să acorzi o atenție sporită materialului din care sunt confecționați. Cel mai recomandat material este bineînțeles pielea naturală deoarece prezintă o rezistență crescută la șocuri și la apă. Majoritatea au un sistem antialunecare și antiderapant. Specialiștii recomandă și bocancii din piele ecologică datorită faptului că asigură o rezistență mecanică.  Bocancii de protecție realizați din piele năbuc sunt cei mai rezistenți la condiții de umezeală dar sunt și extrem de durabili. Bocancii din poliuretan prezintă o rezistență sporită la șocuri, sunt dotați cu o talpă antistatică și prezintă un efect antialunecare.

Bocanci insulated de protecție – ideali pentru munca de afară pe timp de iarnă

Atunci când lucrezi afară trebuie să alegi o pereche de ghete mai căldruoase, designul urmând să ocupe un loc secundar. Există în ziua de azi o mulțime de variante de ghete insulate care respectă toate cerințele importante în cazul unui astfel de produs. În plus, arată bine și oferă rezistență și protecție deopotrivă. Există numeroase modele de ghete insulate impermeabile, cu o talpă antiaderentă și antialunecare, de la diferite branduri. Îndreaptă-ți atenția spre modele de culoare neagră, maro sau albastră. Principalul avantaj oferit de acești bocanci de protecție este acela că ține mereu piciorul la căldură, de aceea sunt ideali pentru munca afară pe timp de iarnă.

Bocanci de lucru pentru bărbați – Întrebări frecvente

Bocanci de lucru pentru bărbați – pe care îi alegem?

Alegerea unor bocanci de protecție va depinde de nivelul de protecție dorit, ținând cont de criterii precum confort, aspect și preț. În general, bocancii de protecție sunt dotați cu un vârf metalic ce are drept scop protejarea degetelor de tăieturi sau de zdrobire. Alegerea unor bocanci de protecție fără bombeu nu îți va proteja atât de eficient picioarele.

Bocanci de lucru pentru bărbați – de unde îi cumpărăm?

Spre exemplu, în oferta magazinului online Epantofi găsești bocanci de protecție, bocanci de lucru cu talpa rezistentă, ideali pentru construcții sau minerit. Vei găsi cu siguranță perechea de pantofi de lucru potrivită pentru tine.