100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Produse rămase: 38

Ai nevoie de protecție pentru picioare atunci când lucrezi? Investește în încălțăminte de lucru profesională

Pantofii de lucru protecție sunt modele de pantofi de lucru care vor proteja picioarele de accidente, de traumatisme atunci când ai un loc de muncă mai riscant sau mai solicitant. Principalele lor caracteristici sunt: talpa antiderapantă, și sau antiperforare, rezistența la căldură, la hidrocarburi și la tăieturi, dar și o perfectă izolare. Cu alte cuvinte, sunt cea mai potrivită alegere pentru o protecție maximă atunci când lucrezi.

Astfel că, modelele de pantofi de lucru bărbați oferă confort, dar și lejeritate, fiind cei mai robuști, dar și cei mai estetici. Le vei găsi în cea mai variată gamă pe EPANTOFI.

Pantofi lucru bărbați- confort absolut chiar și pentru cele mai solicitante meserii

Echipamente de protecție prin excelență, pantofii de lucru cu bombeu fac obiectul unei reglementări specifice și trebuie să răspundă unor norme care să garanteze calitatea lor. 

Pantofii de lucru Caterpillar, care oferă protecție siguranță asigură un confort absolut și o protecție maximă chiar și pentru cele mai solicitante meserii. 

În funcție de necesități, încălțămintea de siguranță garantează protecție împotriva riscurilor de strivire, perforare, accidente chimice, termice, biologice, mecanice etc.

Ergonomia încălțămintei de siguranță depinde și de situațiile riscante la locul de muncă.

Disponibili in diferite modele, pantofii de protectie au o protectie specifică legată de funcția operatorului: zidar, tâmplar, lăcătuș, sudor, electrician, operator mașini, dar și bucătar, muncitor în fabrica sua laborator, etc. De la o profesie la alta, muncitorului i se poate cere așadar să poarte saboți de siguranță, cizme de siguranță, încălțăminte de siguranță specifică sau chiar supraîncălțăminte. Tipul de încălțăminte este determinat de contractele colective. 

Toți pantofii de lucru mai înalți sau mai joși, sunt, de asemenea, flexibili, pentru a oferi confort maxim în timpul zilelor de lucru. 

Pantofi ușor de lucru- respiranți și perfecți pentru vară

Greutatea unui pantof de lucru este un criteriu destul de important. Pantofii de lucru ușor sunt o adevărată revoluție, mai ales ținând cont de faptul că cele mai vechi modele sau primele  dintre ele erau foarte greoaie. Poți alege pantofi de lucru de vară care te vor ajuta să lucrezi confortabil și când este mai cald, fiind cei mai lejeri și cei mai confortabili, permițând picioarelor să respire. 

Pantofii de lucru mai lejeri și mai ușor, cu un model mai jos, te vor suprinde cu siguranță cu designul lor. Sunt modele din piele sau din materiale sintetice care vor aduce un confort maximum în timpul activităților tale profesionale. Alege culorile tale preferate- negru, maro sau gri, dar și o altă nuanță mai originală. 

Acești pantofi de lucru care asigură protecția și siguranța nu sunt impermeabili, dar proprietățile lor hidrofuge permit apei să alunece de pe pantof. Astfel îți ții picioarele uscate! În plus, unele modele de pantofi de protecție ajută la combaterea transpirației excesive datorită materialelor respirabile, integrate în compoziția pantofului de lucru. Îți vei putea desfășura astfel activitate în deplină siguranță, chiar și atunci când temperaturile depășesc 30 de grade. 

Pantofi lucru bărbați- întrebări frecvente

Ce pantofi de lucru bărbați poți alege pentru vară?

Atunci când este mai cald afară, poți alege modelele de sandale de protecție, fiind modelele perfecte atunci când vine vorba despre pantofi lucru vară. Sunt modele mai lejere, aerisite, perfecte pentru protecția ta pe timp de vară. Poți alege și modele de pantofi de lucru fără șireturi, foarte lejeri și ei și confortabili.

Ce pantofi de lucru alegi pentru un șantier?

Pentru munca la exterior și la interior, de exemplu, pe șantiere, poți alege pantofii de lucru de tip S 3, sau eventual de tip S 5, dacă locul este inundat. În acest caz, cea mai bună alegere sunt și cizmele de lucru.