Produse rămase: 109
Afișează identificatorul versiunii

Papuci pentru bărbați pentru vreme rece și caldă

Îi vei purta după o zi activă, plină de provocări, deoarece oferă confort și îți protejează în plus picioarele de podelele răcoroase și alunecoase de acasă. Papucii pentru bărbați sunt un element nelipsit al vestimentației confortabile de casă. Papucii perfecți sunt cei care asigură un confort termic adecvat în timpul iernii, în timp ce în lunile călduroase nu duc la transpirația picioarelor și chiar sunt ușor răcoritori. De aceea, merită să aveți papuci călduroși pentru bărbați în garderobă, de exemplu, cei al căror interior este căptușit cu blană sau cojoc de oaie. Pe timp răcoros, optează pentru papuci cu calcâiul acoperit. Cu toate acestea, dacă nu îți plac astfel de încălţări moi, pe epantofi vei găsi papuci pentru bărbați la fel de călduroşi. Vara, confortul îţi este asigurat de papucii pentru bărbați din piele, care asigură ventilarea și, în acelaşi timp, răcoresc ușor picioarele.

Încălțăminte de casă în stilul tău

Cea mai importantă sarcină a papucilor este de a oferi confort, dar vei admite probabil că aspectul este un subiect la fel de important, chiar și acasă. Purtând o pereche de papuci comozi, vei putea ieși pe terasă sau balcon ca să bei o cafea sau să citești o carte și de asemenea, să primeşti oaspeții. Dacă eşti în căutare de papuci de casă clasici, alege papuci negri pentru bărbați, cu un design simplu care nu iese niciodată din modă. Stilul tău este sportiv, iar acasă porți trening și tricouri sport? Îți vor plăcea papucii cu imprimeu, cu inserții cu o nuanță puternică de roșu sau albastru. Îți plac pijamalele din satin și mătase, precum și halatele de baie din velur? Alege papucii eleganti din piele naturală de înaltă calitate într-o nuanță neutră de maro sau albastru ușor mai închis. Ambele modele cu și fără călcâi vor arăta grozav.

Întrebări frecvente

Papuci bărbăteşti – din piele sau din material textil?

Materialul din care sunt confecționați papucii pentru bărbaţi reprezintă o problemă foarte importantă, aşa că nu este de mirare că mulţi se întreabă care ar fi cel mai potrivit. În primul rând, merită să ne amintim că papucii sunt o încălţăminte care se poartă deseori pe piciorul gol, timp de multe ore petrecute acasă. Papucii buni ar trebui, prin urmare, să fie confecționați din materiale naturale precum pielea sau bumbacul. Cei din piele, în special cei din piele netedă, sunt perfecţi pentru anotimpurile mai reci. La rândul lor, cei din piele întoarsă și cei din material textil vor păstra vara confortul termic al picioarelor. Merită, de asemenea, să acorzi atenție papucilor din lână merino - proprietățile sale se adaptează la temperatura ambiantă.

Cum alegem mărimea papucilor bărbăteşti?

Un aspect la fel de important este alegerea corectă a mărimii papucilor, în care picioarele petrec multe ore în liniştea de acasă. În ciuda aparenţelor, chiar şi în cazul papucilor, dimensiunile prea mici sau prea mari pot reduce semnificativ confortul la purtarea acestora. Tocmai de aceea, merită să utilizaţi sistemul propriu epantofi - esize.me - care vă va scana picioarele, determinând dimensiunea exactă a acestora şi apoi alegând dintre papucii disponibili în magazin acele modelele care se vor potrivi perfect. Scannerele esize.me sunt disponibile la punctele staţionare din centrele comerciale şi în aplicaţia mobilă epantofi.

Papuci bărbăteşti amuzanţi – o idee pentru un cadou reuşit?

Dacă te întrebi dacă achiziţionarea de papuci amuzanţi pentru bărbaţi ar fi o idee de cadou potrivită, merită să iei în considerare cui şi cu ce ocazie îi oferi. Dacă este o persoană apropiată, iar ocazia este sărbătorită împreună cu familia și prietenii (cum ar fi o zi de naştere), papucii amuzanţi nu vor constitui un cadou faux pas, ci chiar pot face ca destinatarul să zâmbească. Cu toate acestea, fereşte-te de astfel de cadouri dacă nu cunoşti persoana pentru care le cumperi sau dacă ocazia este mai formală, cum ar fi o cină pentru o promovare la locul de muncă. Papucii amuzanţi vor fi un cadou bun dacă cunoaşteţi simţul umorului persoanei pentru care îi cumpărați.