30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tipul de închidere
Lățimea pantofului
Produse rămase: 1.950
Afișează identificatorul versiunii

Șlapi pentru bărbați – comoditate incontestabilă în zilele toride

Dacă asociezi șlapii numai cu stilul sport, este un semn că trebuie să cunoaști cele mai recente tendințe de încălțăminte în această chestiune! În prezent șlapii pentru bărbați pot fi purtați atât ca element al ținutei cu caracter sportiv cât și casual sau chiar semi-elegant. Pentru ținute casual sau mai elegante, șlapii de piele sunt extrem de populari, îmbinându-se perfect cu cămășile de in, pantaloni scurți, bermudele eterice sau pantalonii tip chino. Dacă totuși preferi să porți încălțăminte de vară în stil sportiv și casual, poți opta pentru modele în conformitate cu cele mai recente tendințe - șlapi cu logo, șlapi clasici, flip-flops. În această categorie de încălțăminte vei găsi, de asemenea, papucii de casă.

Sandale pentru bărbați – încălțăminte de vară în cel mai modern stil.

Dacă vara este pentru tine un anotimp al plimbărlori și al petrecerii timpului în mod activ, pantofii adecvați pentru această perioadă a anului ar trebui să combine caracteristici favorabile pentru ventilația piciorului, dar și pentru asigurarea stabilității acestuia. Sandalele sunt perfecte pentru acest lucru și - în ciuda unor combinații nereușite cu șosetele albe – sunt din nou în vogă. Acest tip de încălțăminte a început să apară de podiumurile de modă chiar și în stilizații cu costume elegante. Dacă dorești să te adaptezi la această tendință, poți combina sandalele din piele cu un costum de in, sau le poți purta într-un stil confortabil, casual - cu pantaloni scurți din denim și un tricou din bumbac cu dungi. O astfel de combinație reprezintă un look ideal nu numai pentru vacanță, ci și pentru ținutele urbane de zi cu zi.

Întrebări frecvente

Şlapi pentru bărbaţi clasici sau flip-flops– ce alegem?

Dacă şi tu te întrebi care va fi cea mai bună alegere în ce priveşte şlapii bărbăteşti, trebuie mai întâi să îţi răspunzi la întrebarea: pentru satisfacerea căror nevoi vor servi aceştia? Dacă sunteţi în căutare de şlapi pentru plajă sau piscină, şlapii japonezi vor fi o soluţie bună - cureaua dintre degetele de la picioare va menţine piciorul pe poziţie, împiedicându-l să alunece. La rândul lor, şlapii bărbăteşti clasici, de exemplu din piele, vor fi perfecţi pentru folosirea de zi cu zi, mai ales dacă îţi place stilul urban casual. Vei arăta mult mai îngrijit cu ei decât în ​​flip-flops, care, totuşi, sunt asociaţi în principal cu sporturile nautice sau cu un aer de vacanţă.

Sandale de bărbaţi – din ce material sunt făcute cele mai bune?

Sandalele de bărbaţi sunt o alegere excelentă ca încălţăminte de vară. Cu toate acestea, pentru a-şi îndeplini cel mai bine funcţia, acestea ar trebui să fie fabricate dintr-un material care la temperaturi ridicate nu va irita pielea picioarelor, ci va oferi mai degrabă cea mai bună ventilaţie posibilă. O alegere excelentă sunt, deci, sandalele bărbăteşti din piele întoarsă, al căror material moale şi natural asigură picioarelor un confort ridicat. Sandalele pentru bărbaţi din piele naturală şagrinată sunt, de asemenea, foarte populare. Arată mai elegant decât cele din piele întoarsă. Pentru trasee montane sau excursii de vacanţă, în schimb, merită să alegi sandale din ţesături care nu irită pielea. Atenție şi la talpa sandalelor pe care le alegi - talpa din plută va fi cea mai confortabilă.

Cum purtăm şlapii bărbăteşti?

Între domni, mulţi se întreabă cu ce să poarte şlapii bărbăteşti şi cum să îi aranjeze pentru a arăta la modă şi cu bun gust. Şlapii sunt încălţăminte tipică de vară, deci arată foarte bine în combinaţie cu materiale de vară, cum ar fi inul. Bermude deasupra genunchiului, flip-flops din piele şi o cămaşă de in sunt combinaţia perfectă pentru oraş. În timpul concediului, este suficient să înlocuiţi cămaşa cu un tricou, de exemplu cu dungi bleumarin. Cu toate acestea, nu purta niciodată acest tip de pantofi cu haine tipic elegante, cum ar fi un costum bărbătesc.