30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Încălțăminte de lucru – o alternativă convenabilă pentru fiecare zi ocupată

Atunci când îți desfășori activitatea profesională ai nevoie de anumite condiții în care să poți lucra eficient. Pe lângă asta, există anumite echipamente necesare, în special atunci când activitatea profesională presupune un nivel de activitate fizică specifică. între aceste echipamente se pot număra halate, salopete, căști, ochelarii de protecție sau încălțămintea de lucru. În cazul bărbaților, aceste echipamente sunt des folosite în activități în industria grea, iar încălțămintea de lucru presupune o pereche de încălțăminte care pare normală la prima vedere dar care are vârful și călcâiul întărit, în așa fel încât să se evite accidentele. În plus, talpa acestora este specială pentru a fi aderentă și dă siguranță picioarelor tale pe orice fel de pardoseală. Pe lângă această încălțăminte de lucru cu întăritură, există și încălțămintea de lucru pentru zone în care ai nevoie de aderență și respirabilitate a picioarelor. Aici poți încerca încălțămintea de tipul șlapilor de lucru, un model de șlapi cu vârful acoperit și talpa aderentă la diverse suprafețe. Aceștia sunt destinați însă în activitatea la interior.

Încălțăminte de lucru pentru bărbați – ușor de curățat și confortabil

Pentru că este purtată în condiții destul de dure uneori, încălțămintea de lucru tip șlapi trebuie întreținută corespunzător pentru a rezista în timp. Pentru asta îți recomandăm să o cureți după fiecare purtare, în așa fel încât să nu fie afectată de materialele pe care le folosești în activitatea ta profesională și să poată fi ușor de curățat. Aceasta trebuie să fie confortabilă, să o simți bine în picior, pentru că ar fi cu adevărat neplăcut să porți încălțămintea nepotrivită ore întregi. Alege încălțăminte de lucru de tip șlapi cu vârf întărit sau bocanci cu vârful și călcâiul întărit și te bucuri de protecție întreaga zi. Pe lângă protecție însă trebuie să te gândești și la faptul că nu vei dori să îți expui încălțămintea personală condițiilor de lucru zilnice, care ar putea duce la deteriorarea ei prematură. În acest caz se recomandă să apelezi la acest tip de încălțăminte de lucru.

Încălțăminte de lucru din piele – se dovedește a fi excepțională în zilele de vară

Pentru că activitatea profesională se desfășoară atât vara cât și iarna încălțămintea de lucru se adaptează în funcție de sezon, astfel încât să asigure confort termic optim. Astfel că iarna este nevoie ca aceasta să fie călduroasă și să îți țină picioarele ferite de îngheț. Vara în schimb încălțămintea trebuie să lase piciorul să respire, în timp ce îl protejează, caz în care poți alege șlapi de lucru din piele. Cel mai bun material folosit pentru încălțămintea de lucru poate fi pielea. Aceasta este suficient de rezistentă și versatilă încât să se plieze pe toate necesitățile din fiecare anotimp.  De la șlapi de lucru până la bocanci, toate ofertele le găsești pe Epantofi.

Încălțăminte de lucru pentru bărbați – întrebări frecvente

Încălțăminte de lucru pentru bărbați – pe care să o alegi?

Atunci când alegi șlapi de lucru pentru bărbați ține cont în primul rând de domeniul de activitate în care ai nevoie. În funcție de asta alege încălțămintea care este cea mai rezistentă, care îți ține piciorul în siguranță, îți asigură confortul necesar și care este ușor de purtat pe durata mai multor ore.

Încălțăminte de lucru pentru bărbați – de unde să o cumperi?

Pentru că ne dorim ca picioarele tale să fie protejate în timpul programului de lucru îți sugerăm să urmărești oferta de încălțăminte de lucru de pe epantofi. Aici poți găsi încălțăminte de lucru ușoară, în diferite modele și mărimi. Poți alege de la șlapi albi de lucru până la bocanci de diverse culori, mai ales dacă locul de muncă îți solicită anumite standarde.