100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Patine cu rotile – pentru iubitorii de activități în aer liber

Dacă îți place să îți petreci timpul liber în natură și să faci tot felul de activități, atunci în mod sigur iubești și patinele cu rotile. Acestea sunt printre activitățile preferate de către copii, însă nici adulții nu se dau înapoi de la astfel de activități. Pentru a practica totuși acest sport este nevoie să ai o condiție fizică bună, rezistență la efort. Patinele cu rotile îți oferă un echilibru mai bun decât rolele și le poți folosi încă de la început, fiind ușor de învățat să mergi pe ele. Este necesar să găsești o suprafață dreaptă, betonată, pe care să le folosești. Găsești patine cu rotile pentru bărbați, pentru femei și pentru copii, patine cu rotile pentru începători sau pentru avansați.

Role – distracție nu doar pentru copii

Rolele sunt alegerea potrivită când îți place să îți petreci timpul în aer liber și să faci și activități fizice. Acestea sunt potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți. Îți poți petrece astfel timpul cu familia, făcând plimbări în parc cu rolele. Asigură-te că ai echipamentul întreg, care cuprinde și cască, genunchiere și cotiere, în așa fel încât să previi accidentările. Alege zone din parc care sunt mai libere și încearcă tot felul de mișcări și viteze. Contează foarte mult să alegi niște role cu roțile din silicon sau cauciuc, nu din plastic, și să aibă rulmenți din clasa ABEC, care sunt rezistenți și ajută la învârtirea corectă a roților. Gheata are și ea o mare importanță, alege unele pe care le simți bine în picior, care îți oferă încredere. Aceasta se poate prinde fie cu șiret, fie cu catarame, iar mărimea acestora poate fi fixă sau reglabilă. Alege rolele potrivite în funcție de ce activitate vrei să desfășori, figuri în skate park, viteză sau recreere.

Role de brand pentru bărbați de la Tempish – alege modelul perfect pentru tine

Când îți alegi perechea de role preferată este nevoie să te asiguri că ai ales unele de calitate, care îți vor ține piciorul în siguranță, vei avea confortul necesar și glezna protejată. Găsești modele de patine pentru bărbați de la Tempish care îți oferă garanția calității și te protejează în timpul activităților fizice. Patinele cu rotile Tempish sunt potrivite atât pentru începători cât și pentru profesioniști. Patinele cu rotile profesionale pentru bărbați se pot folosi cu succes atât în parc cât și la întreceri sportive dedicate acestui sport.

Patine cu rotile și role – întrebări frecvente

Ce role pentru bărbați să alegi?

Atunci când dorești să îți achiziționezi role te orientezi în primul rând după mărime. Pot să alegi role cu număr fix sau role reglabile care se potrivesc la 3 numere consecutive. Apoi te interesează sistemul de prindere pe picior, care poate fi cu șireturi care sunt maleabile și pot fi strânse pe picior după confortul tău. Sau poți alege rolele cu catarame care se strâng mai ușor și țin mai bine glezna, fiind folosite mai ales pentru recreere. Ține cont și de dimensiunile roților, în funcție de ce anume dorești să faci cu ele. Pentru diferite figuri în skate parc alege niște role cu roți mai mici, iar pentru recreere merg niște role cu roțile mai mari. Materialul din care sunt făcute roțile contează foarte mult. Alege întotdeauna niște role cu roți din cauciuc sau silicon, alunecă mai ușor și sunt mai puțin zgomotoase.

Cu ce fel de patine cu rotile să începi?

Pentru că la început vei practica acest sport doar pentru recreere alege niște role care să îți ofere aerisirea piciorului, să îți țină glezna bine fixată și să îți asigure stabilitate, încredere și confort.