30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează

Nu există produse cu aceste filtre

Încearcă să ștergi unele sau toate filtrele pentru a afișa mai multe produse.

Încălțăminte sport de marcă pentru bărbați

Îți place să trăiești activ și să fii bine pregătit pentru provocările sportive pe care le întreprinzi în fiecare zi? În consecință, încălțămintea sport pentru bărbați este minimul absolut care ar trebui să fie în garderoba ta. În sortimentul epantofi.ro, îți oferim multe modele de pantofi de sport emblematici, pantofi de trekking, modele pentru alergare și apă, dar și pentru discipline specifice, precum tenis, baschet sau fotbal. Dacă dorești să fii sigur de calitatea pantofilor sport selectați, bazează-te pe mărcile cunoscute pe care le oferim. Tenișii Converse, pantofii de alergat Nike, sau deja emblematicii bascheți Jordan – acestea sunt modele testate de încălțăminte sport pentru bărbați, care îți vor permite să te antrenezi și mai intens.

Pantofi sport într-o versiune zilnică

Dacă stilul urban cu caracter de streetwear domnește în garderoba ta, poți folosi și pantofi sport pentru bărbați în cadrul ținutelor cotidiene! Cum faci asta? Inspiră-te dintr-una dintre cele mai populare tendințe. Bascheți albi sau adidași pe care îi poți purta cu succes blugi și un tricou, dar și cu un costum sau pantaloni cu dungă și cămașă. Bocancii muștar, la modă vor compune o ținută minunată cu blugi clasici și un pulover purtat sub un sacou matlasat. Această ținută nu va permite frigului să te cuprindă, nici chiar în zilele cele mai răcoroase! La rândul său, încălțămintea de baschet, înaltă, deasupra gleznei, poate funcționa bine toamna, purtată alături de blugi și geacă de piele.

Întrebări frecvente

Pantofi sport pentru bărbaţi – ce alegem?

Sortimentul de încălţăminte sport pentru bărbaţi de la epantofi.ro este cu adevărat bogat. Cea mai uşoară metodă de selecţie este alegerea în funcţie de tipul de sportul practicat. Pe epantofi.ro vei găsi modele concepute pentru jocul de tenis, fotbal, baschet sau golf, precum şi cele potrivite pentru alergare, excursii pe munte, fitness şi chiar pentru apă. Indiferent de sportul preferat şi de pantofii pe care îi alegi, acordă atenţie materialului din care sunt confecţionaţi şi străduieşte-te să potriveşti cât mai exact mărimea.

Cum să alegem mărimea pantofilor de sport pentru bărbaţi?

Mărimea încălțămintei aleasă corect este întotdeauna condiţia de bază care trebuie îndeplinită pentru ca pantofii să fie confortabili şi să ne servească mult timp. În cazul încălțămintei sportive, acest lucru este şi mai important, deoarece o mărime greşit aleasă poate duce sau cel puţin poate contribui la o accidentare. Prin urmare, cea mai bună metodă de alegere a mărimii va fi utilizarea sistemului nostru propriu - esize.me. Acesta este un scanner care determină lungimea picioarelor, precum şi lăţimea şi înălţimea lor. Este disponibil în magazinele fizice, dar şi în aplicaţia mobilă. După scanarea piciorului, sistemul îţi va arăta doar acei pantofi care se potrivesc perfect!

Pantofi de sport pentru bărbaţi – care este cel mai bun material?

Alegerea materialului adecvat pentru pantofii sport este la fel de importantă ca alegerea mărimii potrivite. Materialul pantofilor de sport trebuie adaptat la specificul sportului practicat. În cazul alergării, deci, se potrivesc bine pantofii din materiale de tip plasă, care aerisesc piciorul. Pentru excursii la munte, se vor potrivi cei cu talpă solidă de cauciuc şi carâmb de piele, care este deseori întărit suplimentar cu cauciuc în zona în care aceste două părţi ale pantofului sunt îmbinate. Pe de altă parte, în cazul pantofilor de baschet, cel mai important lucru este ca aceștia să aibă o întărire în zona degetelor de la picioare şi a gleznelor - aici se produc cel mai adesea leziuni în timpul jocului.