Produse rămase: 219
Afișează identificatorul versiunii

Botine negre şi bej cu toc înalt - eleganță clasică pentru fiecare femeie pretenţioasă

Dacă vrei un tip de încălţăminte pe care să te poţi baza din august până în aprilie, trebuie să iei în considerare o pereche de botine negre cu toc înalt sau de botine bej cu toc înalt. Acestea sunt piese must-have pentru orice garderobă şi accesorii pe care te poţi baza în orice sezon şi pe care îl poţi purta în diverse moduri pe tot parcursul anului. Tot ce trebuie să faci este să îţi rezervi timp şi să studiezi selecţia de botine de damă cu toc înalt pe care o avem şi să găseşti perechea perfectă pentru ţinutele şi stilul tău. Cu atât de multe opţiuni, de la modelele clasice la cele stiletto potrivite pentru seara, trucul consta în a-l găsi pe cel care se potriveşte cel mai bine stilului tău. Dacă te numeri printre femeile puternice ce pun preţ pe confort, calitate şi aspect distins, cu siguranţă, botinele cu toc înalt vor fi prima ta alegere. Fie că le combini cu pantaloni din piele, blugi scurţi, fuste plisate sau cu rochii lungi şi variante tricotate, te vei bucura se ţinute feminine.

Botine cu şiret pe toc înalt - o soluţie elegantă pentru toamna şi iarna

Pentru toamna şi iarna poţi alege botine cu şiret cu toc înalt care subliniază şi accentuează delicat şi subtil stilul şi se potrivesc de minune atât cu o geacă, cât şi cu un palton. Este încălţăminte confecţionată din materiale de calitate care sunt o garanţie pentru eleganţa atemporală şi confort. Branturile sunt realizate din piele sau alte materiale care nu se încreţesc şi îţi asigură libertate totală de mişcare şi confort deplin. Pentru a te ajuta, am făcut o selecţie de modele variate din branduri renumite de botine cu toc înalt din branduri cunoscute pentru calitate şi confort. Studiază modelele şi alege exact ceea ce îţi trebuie şi te avantajează!

Botine cu toc înalt și jos - modele de marcă de la producători cunoscuți de pe Epantofi

Pe Epantofi vei găsi botine de primăvară cu toc înalt, dar şi botine de toamnă şi iarnă cu toc jos, mediu sau înalt. Sunt modele atrăgătoare şi autentice din branduri renumite care garantează calitatea şi confortul. Pentru a putea găsi exact ceea ce îţi doreşti, am făcut o selecţie variată de modele, stiluri, culori şi design, iar toate produsele se pot achiziţiona la preţuri rezonabile. Poţi opta pentru modelele de botine din piele întoarsă cu toc înalt cu sistem slip-on pentru a te încălţa într-o singură mişcare, sau pe cele cu şiret sau cu fermoar. Toate au interiorul căptuşit cu materiale de calitate, moi şi plăcute, care îţi vor asigura confort sporit toamna sau iarna. De asemenea, poţi opta pentru botine cu vârf ascuţit care alungeşte şi subţiază picioarele şi vor da un plus de eleganţă siluetei tale, radiind de feminitate chiar şi la ţinutele de toamnă sau de iarnă. Eva Longoria, Eva Minge, Jenny Fairy, Guess, Gino Rossi, Quazzi sunt doar câteva dintre numele disponibile pe Epantofi.

Botine cu toc înalt - întrebări frecvente

Botine cu toc înalt – cu ce să le porți?

Botinele cu toc înalt se pot purta la ţinute diverse de vară, toamnă sau iarnă. Arată extrem de feminin atât cu rochii de vară, cât şi cu costume cu pantaloni sau fuste şi trebuie să le încerci şi cu blugi.

Cum să mergi în botine pe un toc înalt?

Întrucât calapodul este special conceput pentru a-ţi asigura stabilitate şi confort, mersul pe botinele cu toc înalt nu este foarte dificil. Vei fi plăcut surprinsă de cât de uşor mergi cu ele, dar şi de cât de bine te vei simţi cu acest tip de încălţăminte!