Produse rămase: 55
Afișează identificatorul versiunii

Gazelle Adidas - o colecție clasică de pantofi sport

Atunci când îți alegi încălțămintea sport trebuie să ții cont că aceasta este încălțămintea pentru diferite activități astfel că este necesar să fie foarte confortabilă și să îți dea siguranță în timpul activităților. Gazelle Adidas este creată în așa fel încât este potrivită pentru diferite activități, poate fi purtată atât în timpul în care practici sport, cât și în timpul liber, atunci când te plimbi sau când ieși cu prietenii în oraș. Fiind de calitate vei observa că piciorul tău este în siguranță, că este comodă și că își păstrează calitățile pentru cât mai mult timp. Aspectul minimalist al articolelor din această linie fac ca integrare în diferite stilizări să fie o sarcină simplă. Poţi crea ţinute urbane, casual, lejere sport mizând pe pantofi sport clasici, blugi, tricouri, diferite modele de pantaloni şi pulovere comode.

Pantofi Adidas Gazelle - frumusețe în simplitate

Când vine vorba despre copilul tău bineînțeles că vei alege cele mai bune produse, astfel încât acesta să fie în siguranță și să aibă confortul necesar pe durata întregii zile. Colecțiile Adidas Gazelle pentru femei, Adidas Gazelle pentru bărbați și Adidas Gazelle copii sunt concepute în așa fel încât să păstreze picioarele în siguranță și sunt fabricate din materiale prietenoase cu pielea. Când alegi pantofi Adidas Gazelle știi că ai făcut cea mai potrivită alegere. Gama variată de produse face puțin dificilă alegerea unei singure perechi, însă ce trebuie să știi este că vei găsi atât Adidas Gazelle alb, Adidas Gazelle negru cât și variante în culori dinamice sau pastel.

Adidas Gazelle pentru femei, bărbați și copii - croieli la modă, multe culori din care puteți alege pe Epantofi

Adidas Gazelle este potrivită pentru oamenii activi, cărora le place să practice diferite sporturi, care fac mișcare în permanență, pe diferite tipuri de suprafețe, fie că vorbim despre aleile din parc sau despre potecile din pădure. Alegând Adidas Gazelle dama alb, Adidas Gazelle bărbați negru sau variantele pentru copii vei știi că nu vei da greș. Epantofi propune o varietate mare de articole de încălţăminte din colecţiile Adidas Gazele. Aici găseşti pantofi sport, pantofi de stradă, soluţii versatile ușor de integrat în ţinutele sport sau casual moderne. Piesele achiziţionate, corect întreţinute, se dovedesc a fi investiţii geniale. Este necesar să nu lași încălțămintea udă și mai ales să nu o depozitezi așa, pentru că poți atrage mucegaiul. Depozitarea acesteia se va face în locuri ferite de razele directe ale soarelui, dar uscate și aerisite.

Gazelle Adidas - întrebări frecvente

Cum să cureți Adidas Gazelle?

Materialele specializate, ac ca întreţinerea şi curăţarea pantofilor Adidas Gazelle să fie o sarcină uşor de realizat. Aceştia pot fi curăţaţi cu perii moi, înlăturându-se astfel praful şi murdăria sau cu bureţi special creaţi în acest sens. Tălpile pot fi curăţate cu cârpe moi şi umede.

Adidas Gazelle - ce marime sa alegi?

Pentru a fi sigur că alegi mărimea potrivită la încălțăminte îți sugerăm să consulți tabelul de mărimi existent pe site, acolo unde ți se explică și cum poți să măsori piciorul pentru a fi sigur că ai ales dimensiunea care trebuie. La încălțămintea Adidas Gazelle se poate selecta mărimea furnizată de producător sau se poate aplica procedura de măsurare, și anume de la vârful degetului mare până la călcâi, apoi în tabel vei vedea lungimea în cm cărei măsuri se potrivește.