Produse rămase: 90
Afișează identificatorul versiunii

Colecţia New Balance 327-Caracteristici

Colecţia New Balance 327 surprinde piaţa cu modele de sneakers extrem de flexibile şi comode, inspirate din design-ul pantofilor de alergare ai anilor `70. Încălţămintea sneakers New Balance 327 este caracterizată de design-ul unic, marcat de prezenţa literei N, plasată într-o manieră originală şi stilizată pe partea laterală a pantofului. Talpa este extrem de flexibilă, partea intermediară fiind uşor evazată. Încălţămintea este realizată din piele de porc şi căprioară, precum şi din plasă, iar în zona călcâiului este ataşată o protecţie din cauciuc. Limba încălţămintei sneakers New Balance 327 este realizată din nailon, iar coloritul acesteia variază între tonuri calde şi culori îndrăzneţe. Astfel, fie că vrei să cumperi o pereche de sneakers New Balance 327 pentru femei, fie că doreşti sneakers New Balance 327 pentru bărbaţi, paleta coloristică jonglează între tonuri de roz şi bej pal, verde, galben, albastru, gri, maro sau negru.

Sneakers de damă New Balance 327-Perfecţi pentru fiecare zi

Încălţămintea sneakers nu mai este adoptată astăzi doar pe durata antrenamentelor sportive, ci poate face parte din orice tip de ţinută de zi. De la abordarea office, până la cea effortless, în care poţi combina texturi variate şi croieli diferite, o pereche de sneakers New Balanace 327 îşi va găsi locul cu succes într-ul look modern, practic şi foarte comod. Dacă preferi să te simţi relaxat pe durata orelor petrecute la birou, poţi alege o pereche neagră de sneakes bărbăteşti New Balance 327, pe care să o porţi cu pantaloni drepţi, helancă şi un sacou. Pentru o ţinută feminină, look-ul office poate fi conceput dintr-o fustă midi şi un pulover cu nasturi, cărora li se poate adăuga o pereche de sneakers de damă New Balance gri sau roz pal. Domnii îşi pot crea ţinute casual purtând perechea de sneakers cu o pereche de blugi şi o cămaşă regular, iar doamnele pot combina încălţămintea sport cu fuste lungi şi largi, un top şi o jachetă scurtă. Abordarea effortless oferă tuturor posibilitatea de a include un model de sneakers New Balance 327, în orice tip de ţinută, combinându-l cu texturi fine şi diafane sau cu piese vestimentare realizate din piele sau blugi.

Sneakers pentru copii şi adolescenţi New Balance 327-Confortabili şi accesibili

Încălţămintea pentru copii trebuie să îndeplinească o serie de caracteristici pentru a se dovedi sigură pentru aceştia. Colecţia New Balance 327 pentru copii se va dovedi cea mai bună alegere atunci când vrei să oferi copilului o pereche de încălţăminte confortabilă, uşoară, simplu de încălţat şi foarte versatilă. Modelele de sneakers New Balance 327 pentru copii pot fi incluse în orice tip de ţinută, astfel că le pot purta la şcoală, la plimbare sau pe durata antrenamentului de atletism. Este încălţămintea dotată cu o talpă extrem de flexibilă, antiderapantă şi uşoară, potrivită perfect micuţilor activi. Sneakers New Balance 327 sunt rezistenţi, au un design modern, sunt uşori şi foarte flexibili, calităţi care îi recomandă atunci când vrei să procuri încălţămintea ideală pentru copilul tău.

Sneakers New Balance 327-Întrebări frecvente

Sneakers New Balance 327-De unde îi procur?

Poţi alege din varietatea de modele New Balance 327 sneakers, vizitând magazinele de profil sau accesând mediul on-line. Epantofi îţi vine în întâmpinare cu o gamă foarte variată de modele, astfel încât să îţi poţi procura varianta potrivită.

Sneakers bărbăteşti New Balance 327-Cum se curăţă?

Fiind realizată dintr-un complex de materiale, încălţămintea sneakers se curăţă stratificat, în funcţie de material. Cu ajutorul lavetelor şi bureţilor speciali, se vor aplica conform instrucţiunilor producătorilor, substanţele de curăţare destinate curăţării pielei întoarse, plasei sau plasticului.