Produse rămase: 112
Afișează identificatorul versiunii

Nike Air Max – cel mai reprezentativ model de la un brand de top

În urmă cu peste 40 de ani, Nike a revoluționat industria încălțămintei cu noua tehnologie de amortizare inovatoare, cunoscută sub numele de Air Max. Totul a început cu inginerul aeronautic de la NASA Frank Rudy, care a captat mai întâi gaze de înaltă densitate într-un airbag de uretan și a adus ideea la Nike pentru a fi folosită ca și concept de amortizare a încălțămintei.

Astăzi, Air Max este una dintre cele mai profitabile francize de produse ale Nike. Adidașii Air Max au propria lor vacanță în fiecare an în martie, numită Air Max Day, când sunt lansate cele mai noi modele Air Max. Amploarea seriei Air Max, inclusiv inovații, colaborări și momente culturale, a dat naștere unor legiuni de colecționari dedicați din întreaga lume, iar Air Max înseamnă ceva diferit oriunde te duci. Acesta este modelul cel mai reprezentativ al brand-ului Nike.

Încălțăminte sport Nike Air Max – modele chiar mai inovative

La sfârșitul anilor '90, raverii și artiștii de graffiti italieni au devenit atât de încântați de Air Max 97 original, încât i-au dat pantofului propriul său nume, „Le Silver”. În Franța, Air Max Plus și-a adunat propriul colocvial: „La Requin” sau „The Shark”, datorită profilului elegant al pantofului. Americanii își pot aminti cu ușurință Air Max 95, care au lăsat numele lui The Game pe „Hate It Or Love It”.

O inovatie importantă poate fi considerată materialul textil de înaltă calitate, care este întărit cu detalii din cauciuc. Amortizarea Air vizibilă în călcâi ofera confort premium, având în vedere că talpa intermediară reprezintă coloana vertebrală, panourile gradate sunt mușchii, iar șireturile sunt nervurile pantofului. Acest model a fost conceput inițial pentru alergarea de performanță, astfel că oferă o amortizare eficientă. Iar canelurile flexibile din talpa intermediară și talpa exterioară îți permit să te miști liber. În plus, talpa exterioară din cauciuc oferă tracțiune și durabilitate, iar materialul ușor de întreținut este apreciat mai ales pe vremea ploioasă. Încălțămintea Nike Air Max este alegerea perfectă, în orice context și pentru oricine.

Încălțăminte pentru femei Nike Air Max – confort la purtarea în fiecare zi

Atunci când ai multe activități peste zi, sau pur și simplu îți petreci ziua dintr-un loc în altul, vei avea nevoie de confort. Pentru a-ți putea desfășura activitățile optim și eficient, este necesar să ai o încălțăminte de calitate, confortabilă și care să arate bine și să se potrivească în diferite ținute casual. Încălțămintea Nike Air Max se încadrează perfect în această categorie, deoarece poate fi perechea ta preferată de încălțăminte în zilele solicitante. Datorită pernei de aer pe care aceasta o are, îți va asigura confort, comoditate și nu va permite piciorului să obosească. Încălțămintea Nike Air Max a fost special creată pentru a amortiza șocul încasat de către picioare, atât în timpul alergării, dar și în timpul mersului. Întreținută corespunzător, încălțămintea Nike Air Max poate fi purtată pentru mulți ani, deoarece aceasta nu se demodează și nu își pierde din calități.

Încălțăminte Nike Air Max- întrebări frecvente

Nike Air Max - ce model de încălțăminte să alegi?

Poți alege dintre modelele de încălțăminte Nike Air Max pentru femei sau încălțăminte Nike Air Max pentru bărbați, atunci când îți dorești perechea perfectă de încălțăminte care să îți definească ținuta cu stil și care să îți ofere în același timp confortul necesar pe toată durata zilei.

Ce încălțăminte Nike Air Max să alegi pentru plimbare?

Atunci când te pregătești pentru o plimbare în oraș, alege o pereche de sneakerși Nike Air Max, care îți vor asigura confort maxim pe toată perioada plimbării.