100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Culoare
Preț
Marca 1
Multipack
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Sport
Produse rămase: 594
Filtre selectate (1)

Încălțăminte 4F - perfectă pentru ținute zilnice și pentru sport

Încălţămintea 4f este creată pentru a răspunde necesarului de confort şi mișcare, pentru a îmbunătăţi performanţele pentru a descoperi bucuria antrenamentelor intense. Producătorul polonez şi-a câştigat reputaţia pe piaţa internațională, datorită calității superioare a produselor. 4f înseamnă încălţăminte de damă, încălţăminte pentru bărbaţi şi copii cu personalitate, realizată în urma unor studii ample care pun pe primul loc confortul şi sănătate în timpul antrenamentelor și nu numai. Colecțiile brandului formate din pantofi sport, cizme, sandale, slapi şi încălţăminte sport specializate nu au doar caracteristici speciale, dar şi design modern care reușește să satisfacă preferințele oamenilor moderni. Aspectul simplu minimalist, face ca orice pereche de pantofi sport 4f să completeze perfect ţinutele casual lejere de zi cu zi. Modelele în culori dinamice, ce au tehnologie specială sunt potrivite pentru antrenamentele intense şi ținute cu accente sport.4F înseamnă varietate, înseamnă calitate și atenție pentru detaliile importante. Utilizatorii care aleg cizme 4f, sneakersi, pantofi, sandale ghete și botine beneficiază de avantajul confortului dar şi de ceva în plus: ţinute moderne cu personalitate!

Încălțăminte sport 4F - concepută pentru persoanele care necesită confort și frumusețe în orice situație

Confortul personal şi aspectul încălţămintei sunt două constante importante pentru oamenii moderni, adolescenţi, tineri, adulţi şi copii, dar şi pentru producătorul polonez care reuşeşte prin colecţiile de încălţăminte 4f să creeze personalitate. Ţinutele sport nu mai sunt de multă vreme folosite strict pentru antrenamente, outfiturile în stil sport au devenit un mod de viaţă! Încălţămintea, sneakersii, adidaşii şi pantofii sport f4 sunt gândiţi să completeze perfect necesităţile de confort, bun gust şi calitate. Compania poloneză vine cu o varietate mare de încălţăminte modernă care poate completa în mod subtil garderobele cosmopolite. epantofi.ro este partenerul care ştie cât de importante sunt soluţiile cu stil şi propune o varietate mare de încălţăminte 4f pentru bărbați şi încălțăminte de damă 4f potrivite pentru antrenamente intense sau pentru purtări de zi cu zi. Ai pantofi sport urbani cu design inedit, adidaşi pentru alergare, sneakersi pentru sală, sandale pentru ieşiri confortabile, cizme groase, botine din piele, slapi şi papuci de plajă. Descoperă încălţăminte vibrantă, încălţăminte 4f cu personalitate potrivită pentru o varietate mare de situații.

Ce geacă combini cu cizme 4f?

O pereche de cizme 4f de zăpadă, cu siguranţă, poate fi combinată perfect cu o geacă de puf. Alege culori intense pentru ţinute vibrante şi nuanțe neutre pentru un plus de versatilitate.

Ce pantofi 4f să alegeți pentru alergare?

Pentru alergare alege pantofi special creaţi în acest sens. Au talpă uşoară, foarte flexibilă, şi sunt realizaţi din materiale ce asigură o bună ventilare picioarelor. Construcţia pantofilor de alergare 4f asigură susţinerea bună a gleznelor, astfel este minimizat riscul de accidentare în timpul antrenamentelor.

Ce pantofi 4f vor fi potriviți zilnic?

Pantofii 4f pentru purtare zilnică au talpă rezistentă şi design modern. Cromatica prietenoasă şi detaliile genial integrate îi transformă în piese cheie pentru ţinutele confortabile dar originale. Ai sneakersi negrii pe care îi poți combina cu blugi şi hanorace sau pantofi sport 4f albi pe care îi combini cu pantaloni scurți şi tricouri simple.