100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
  Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate. Elimină unele filtre

  Valize American Tourister - bestselleruri durabile de familie în orice aventură

  Cunoaștem emoţiile care vin odată cu planificarea unei călătorii, fie că este vorba de o vacanță în familie sau de o aventură solitară. Dar un lucru care face întotdeauna parte din ecuație este să îți dai seama cum să împachetezi tot ce ai nevoie fără a depăși limita de greutate sau a-ți umple prea mult valiza. Aici intervine American Tourister – valizele lor sunt fiabile, durabile și cele mai vândute dintr-un motiv clar. Familiile iubesc valiza de cabină American Tourister pentru că ştiu se încadrează în toate rigorile călătoriilor cu avionul, indiferent de destinație. Valiza American Tourister este realizată din materiale făcute să reziste, astfel încât să le poți duce în orice aventură fără griji. 

  American Tourister - genți și rucsacuri pentru călătorii mici și mari

  Indiferent dacă eşti în căutarea unei valize care să țină pasul cu aventurile familiei tale sau vrei sau vrei să porneşti singur într-o nouă aventură, American Tourister este marca pentru tine. Vizitează site-ul Epantofi.ro pentru a vedea linia completă de valize American Tourister şi rucsacuri American Tourister și începe azi să îţi faci bagajele pentru următoarea călătorie! Când vine vorba de călătorii, American Tourister îţi oferă o selecția diversificată de genți și rucsacuri. Indiferent dacă vei porni într-o călătorie mică sau mare, vei găsi o geantă American Tourister care are dimensiunea și stilul care să se potrivească nevoilor tale. De la rucsaci mici, perfecţi pentru o escapadă de weekend, până la genți mari ideale pentru o vacanță lungă şi seria American Tourister Disney, aici este ceva pentru toată lumea. Cu varietatea lor de culori și modele, cu siguranță vei găsi geanta sau rucsacul perfect care să se potrivească stilului tău personal. Deci, atunci când îţi planifici următoarea călătorie, asigură-te că îţi faceți bagajele cu American Tourister.

  American Tourister - un amestec de cultură și stil pop. Care este istoria acestui brand?

  Brandul american Tourister a fost fondat de Sol Koffler în 1933, în Providence, Rhode Island. Compania să concentrat inițial pe producerea de valize la preț redus și a devenit rapid un succes, în parte datorită strategiilor inovatoare de marketing ale lui Koffler. American Tourister să extins rapid în anii 1930 și 1940, iar în anii 1950, a fost una dintre cele mai cunoscute mărci de bagaje din lume. Astăzi, American Tourister este deținut de Samsonite și continuă să producă bagaje la prețuri accesibile, de înaltă calitate. Marca este cunoscută pentru modelele sale vibrante și pentru sloganul său, „Simplificați-vă călătoria”. Bagajul American Tourister este o alegere populară atât pentru familii, cât și pentru călătorii de agrement.

  American Tourister - întrebări frecvente

  Cum stabilesc un cod pe o valiză American Tourister?

  Pentru a afla cum se poate seta un cod pe o valiză American Tourister poţi să contactezi serviciu pentru clienți de pe Epantofi.ro. Vei beneficia de consiliere profesională şi vei afla exact ce trebuie să faci.

  American Tourister sau Samsonite? Ce să aleg?

  Samsonite este adesea văzut ca marca mai luxoasă, în timp ce American Tourister este cunoscut pentru că este mai accesibilă. Samsonite este, de asemenea, cunoscut pentru durabilitatea sa, în timp ce American Tourister este cunoscut pentru că este ușor și ușor de transportat. Ambele mărci oferă o mare varietate de stiluri și modele, așa că alegerea se rezumă la preferințele personale.