Nu există produse cu aceste filtre

Încearcă să ștergi unele sau toate filtrele pentru a afișa mai multe produse.

Geanta Anekke-elegantă şi sofisticată

Produsele lansate sub semnătura Anekke sunt destinate doamnelor şi domnişoarelor care aleg să îşi creeze ţinute pline de eleganţă şi stil, dându-le posibilitatea de a împleti vestimantaţia cu accesoriile, în orice context şi în cadrul oricărui eveniment. O geantă de mână Anekke va completa cu succes unele dintre cele mai originale şi interesante ţinute, pornind de la cele elegante, până la outfit-urile casual sau urban casual. Plicurile şi poşetele sofisticate se vor încadra cu succes unei ţinute elegante, putând astfel să îţi accesorizezi vestimentaţia aleasă pentru o ocazie specială. Gama largă de produse de cea mai înaltă calitate, realizate din materiale superioare şi având un design original şi unic, oferă posibilitatea fiecăreia de a-şi alege modelul de geantă potrivit ţinutelor office, astfel că mersul la birou sau la o întâlnire de afaceri, va fi confortabil şi relaxnt, ţinuta ta generală fiind impecabilă. Astfel, alegând modelele de genţi Anekke îţi asiguri unicitatea şi frumuseţea fiecărei ţinute.

Anekke-rucsacuri cu modele frumoase

Ţinuta sport a devenit una dintre preferatele doamnelor şi domnişoarelor, fiind oricând la îndemână atunci când vor să meargă la cumpărături, în parc alături de cei mici, la o plimbare prin oraş sau când îşi propun să meargă cu prietenii la un film. Ţinutele sport conferă confort, relaxare şi libertate de mişcare, în acelaşi timp oferind posibilitatea unei accesorizări bogate şi interesante. Alături de pantaloni sport, blugi, cămăşi sport, pulovere over-size sau hanorace cu glugă, poţi adăuga şepci, bandane, eşarfe, centuri, curele, dar şi unul dinte modelele de ruscacuri Anekke, extrem de atrăgătoare şi originale, amprentate de imaginea reprezentativă a brand-ului, simpatica fetiţă viange, al cărui chip apare pe majoritatea produselor. Alegând modelele din categoria Anekke rucsacuri ai posibilitatea de a oferi ţinutelor tale un plus de stil şi farmec, în acelaşi timp bucurându-te de utilitatea unui rucsac. Modele extrem de variate te pot ajuta să îţi procuri varianta potrivită ţinutelor tale, astfel că îţi poţi achiziţiona un rucsac elegant şi frumos, ideal pentru a completa o ţinută casual sau office.

Anekke-portofel încântător

Portofelul reprezintă accesoriul care nu trebuie să lipsească din geanta, rucsacul sau poşeta niciunei doamne, astfel că dacă ţi-ai propus să îţi achiziţionezi un model practic, încăpător, util, dar şi cu un design unic şi interesant, un portofel Anekke va reprezenta alegerea potrivită. Gama de portofele puse la dispoziţie acoperă unele ditre cele mai interesante şi originale tendinţe, culorile variind în tonuri impresionante, iar design-ul unic şi original, transformându-le în accesorii extrem de interesante disponibile în dimensiuni variate, diferit compartimentate şi unic personalizate. Portofelele produse sub semnătura Anekke se vor transforma într-o piesă de rezistenţă a ţinutelor tale, conferindu-ţi stil şi încadrându-te în tendinţe.

Anekke-Întrebări frecvente

Anekke-ce este această companie?

Anekke este un brand spaniol care s-a impus pe piaţa de specialitate prin accesoriile originale, realizate într-un design imaginativ. Brand-ul are reprezentativă imaginea simpaticelor păpuşele vintage, marea majoritate a produselor având această imagine reprezentativă. Colecţiile de genţi Anekke, oferă modele interesante şi unice de poşete, rucsacuri şi genţi de voiaj. Produsele acestui brand cu design nostalgic, dar totuşi plin de vitalitate, pot fi vizionate şi procurate accesând magazin online Anekke, întotdeauna pregătit să te întâmpine cu noile colecţii.

Valiza Anekke este potrivită pentru avion?

În categoria de genţi spaniole Anekke se încadrează şi valizele rigide, realizate din material plastic. Acestea pot fi procurate în varianta mare sau mică, ambele demonstrându-şi utilitatea, dar şi frumuseţea şi stilul unic. Cu un design unic, recunoscute pentru originalitatea şi unicitatea lor, aceste valize rezistente, te pot însoţi pe durata zborului cu avionul, dacă alegi sa îţi achiziţionezi varianta mică, aceasta potrivindu-se dimensiunilor standard ale bagajului de mână permis.