100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

24 produse

Arena – papuci de plajă pentru toți

Arena este unul dintre cele mai apreciate branduri de papuci de plajă. Calitatea materialelor din care sunt confecționați și care îi fac să fie extrem de confortabili atunci când îi porți la plajă sau prin apă, precum și rezistența deosebită, fac din papucii de plajă Arena alegerea preferată a clienților. Papucii de plajă sunt oricum, dar nu se poate spune că sunt banali, dacă aceștia poartă pe ei logo-ul faimoasei mărci Arena. Materialul din care sunt realizați este moale și nu există riscul apariției unor răni sau a unui disconfort. Tocmai pentru că sunt atât de ușor de purtat și mai ales utili atât la plajă, la piscină sau prin curte, nu te rezuma doar la o singură pereche.

Flip-flops Arena pentru femei: trendy la plajă sau la pisicină

Cele mai multe dintre femei nu renunță la stil nici atunci când merg la plajă sau la pisicină. Din contră, multe își aleg cu grijă ținutele pentru aceste momente, când relaxarea se îmbină cu moda și tendințele. La o rochie scurtă de plajă sau la o rochie lungă dintr-un material vaporos, cu pantaloni scurți sau fuste mini, flip-flops sunt alegerea ideală. Și pentru că o ținută de plajă sau de vacanță este studiată până în detaliu, la fel trebuie alese și încălțările: cu toată atenția la detalii. O pereche de flip-flops de damă Arena poate completa perfect o ținută lejeră, asigurând în același timp confort și libertate.

Flip-flops pentru bărbați Arena – picioarele tale sunt în siguranță!

Piciorul trebuie să se simtă în siguranță, chiar și atunci când porți o pereche de papuci de plajă. Iar acest lucru este posibil atunci când optezi pentru calitate inclusiv la acest capitol. Alege un model pe măsură care îți va susține piciorul adaptându-se formei tălpii tale. Pentru a te bucura din plin de confort și siguranță atunci când porți flip-flops pentru bărbați Arena, poartă-i la plajă, la piscină, prin curte și evită să alergi sau să conduci mașină atunci când porți papuci de acest fel. Slapii Flip Flops Arena nu sunt doar soluții de confort, dar şi elemente de stil, sunt piese inedite care permit creionarea unor ținute impecabile. Aceste articole sunt potrivite pentru bărbaţii care doresc să se bucure de ţinute confortabile, dinamice moderne. Sunt gândiţi să susţină un mod de viaţă dinamic.

Întrebări frecvente despre încălţămintea Arena

Cum se întrețîn flip-flops Arena?

Pentru a menține în cea mai bună formă o pereche de flip flops Arena poartă-i la plajă, la o plimbare pe faleză, poți intra inclusiv prin apă sau poți merge la piscină ori prin curte cu ei. Însă atunci când încerci să le dai alte întrebuințări, cum ar fi plimbările în zone cu noroi, pietriș, atunci când îi loveșți de obiecte tări, este posibil ca aceștia să se deterioreze.

De unde cumpăr flip flops Arena?

Poți să îți cumperi flip flops Arena de pe internet. Pe site-ul epantofi.ro poți găsi o gamă variată de modele de papuci de plajă Arena. Ai la dispoziție inclusiv instrumente de filtrare tocmai pentru a găsi acele modele care ți se potrivesc cel mai bine.

Cum se curăță flip flops Arena?

O pereche de flip-flops Arena se curăță foarte ușor. Îi poți spăla cu apă și săpun sau detergent, îi poți curăța în profunzime cu ajutorul unei periuțe sau îi poți șterge pur și simplu cu o lavetă umedă. Pentru a-i păstra în cea mai bună formă cât mai mult timp, poartă-i în locurile pentru care au fost concepuți să fie purtați.