30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Încălzire
Produse rămase: 272
Afișează identificatorul versiunii

Pantofii Armani Exchange – simbol al stilului urban

Realizați sub imaginea legendară a casei de modă Armani, pantofii Armani Exchange sunt acei pantofi extrem de ușori în purtare, care combină în același timp sensibilitatea creatorilor de modă italieni cu estetica modernă, accesibilă tuturor. Stilul urban adoptat de conceptul Armani Exchange este iubit de purtătorii din întreaga lume, fiind dedicat mai ales celor care își simt sufletul tânăr și vor să ofere senzația aceasta de tineresc și în purtarea lor. Cu o îmbinare dintre clasic și modern, modelele de pantofi Armani Exchange sunt ideale pentru ținutele sport, pentru ținute casual și pentru ținute care au un plus de eleganță și farmec.

Pantofii pentru bărbați Armani Exchange – sport minimalist

Bărbații se pot bucura de aspectul elegant oferit de Armani Exchange chiar și atunci când au o ținută sportivă. Combinând ultimele tendințe în modă cu comoditatea de care au nevoie purtătorii atunci când au o ținută sportivă necesară pentru desfășurarea de diverse activtăți sportive, pantofii pentru bărbați Armani Exchange vin într-o gamă variată de modele. Conceput pentru a rezista, fiecare model de pantofi Armani Exchange oferă purtătorului stil, versatilitate și siguranță în mișcare. Modelele de pantofi pentru bărbați Armani Exchange sunt disponibile într-o gamă largă de culori și reprezintă acel element cheie care nu poate lipsi din garderoba oricărui iubitor de aventuri sportive.

Pantofii de damă Armani Exchange – inspirați din moda stradală

Pentru că a găsit echilibrul perfect între clasic și contemporan, producătorul Armani Exchange le oferă femeilor șansa de a purta articole de încălțăminte la modă, care să le facă să aibă un stil tineresc, distraactiv. Moda stradală din care a fost inspirată colecția de pantofi pentru femei Armani Exchange este una iubită de purtătoarele din orice colțișor al lumii, ceea ce se traduce prin identificarea rețetei perfecte pentru un succes răsunător. Armani Exchange deține un portofoliu de pantofi de damă în modele deosebite, aceștia fiind potriviți oricărui gust, în funcție de personalități diverse ale purtătoarelor. Pentru purtătoarele senine, care țin la o ținută impecabilă, o pereche de pantofi albi Armani Exchange este ideală, în timp ce pentru cele care doresc să rămână sobre și în ținutele pe care le poartă, o pereche de pantofi negri Armani Exchange este alegerea ideală.

Întrebări frecvente

Pantofii Armani Exchange – ce este acest brand?

Înființat în 1991 de Giorgio Armani, brandul Armani Exchange reprezintă o abordare relaxată a modei italiene de ultimă generație. Armani Exchange pune accentul pe articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte care pot fi purtate în viața de cu zi, pentru un confort ridicat.

Pantofii de damă Armani Exchange – pot fi purtați cu o fustă?

Femeile care iubesc comoditatea, lejeritatea și în același timp vor să aibă ținute care să se alinieze ultimelor tendințe în modă au șansa de a alege pantofi de damă Armani Exchange potriviți pentru diverse ținute. Aceștia pot fi purtați și cu blugi, dar și cu rochii sau chiar fuste lejere de vară, din diverse materiale și în culori diverse.

Cum să speli pantofii Armani Exchange?

Este recomandat ca înainte de spălarea propriu-zisă a oricărui model de încălțăminte Armani Exchange, să fie îndepărtate praful și mizeria cu o perie moale, uscată, astfel încât acestea să nu rămână impregnate în material. Apoi poți spăla pantofii ușor, delicat, cu produse speciale de îngrijire, astfel încât să le permiți să își mențină aspectul plăcut cât mai mult timp cu putință.