100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

47 produse

Asolo - pantofi de trekking profesioniști și de încredere

Asolo este unul dintre cei mai mari producători de încălţăminte profesionale de trekking, care oferă o gamă variată de modele destinate pentru orice anotimp şi condiţii meteo. Asolo se concentrează pe calitate şi tehnologie inovatoare, astfel încât fiecare produs să fie cât mai funcţional şi rezistent. De asemenea, design-ul atractiv al pantofilor Asolo face ca aceştia să fie potriviţi pentru orice ţinută. Pantofii de trekking sunt potriviţi atât pentru drumeţii uşoare şi dificile, cât şi pentru plimbări prin oraş. Sunt confortabili şi oferă o bună protecţie pentru talpa. O pereche de pantofi de trekking Asolo este creată pentru o bună performanţă şi confort în orice condiţii. Materialele folosite sunt uşor de întreţinut şi rezistenţe, iar design-ul modern asigură o bună protecţie a picioarelor.

Asolo - pantofi cu care vei parcurge fiecare traseu montan

Pantofii Asolo sunt o alegere excelentă pentru trasee montane, deoarece oferă o bună aderenţă şi protecţie pentru picioare. Sunt confortabili şi se adaptează perfect la forma picioarelor, oferind un suport optim. Sunt uşori şi au un design atractiv, iar culorile disponibile pot fi potrivite pentru orice ţinută. Există multe motive pentru care ai putea alege o pereche de pantofi de drumeţie Asolo pentru următoarea drumeție. În primul rând, Asolo este un brand foarte cunoscut care produce încălțăminte de calitate pentru exterior de mulți ani. În al doilea rând, modelele pentru drumeţii de pantofi bărbați Asolo sau de pantofi de damă Asolo sunt special concepute pentru a fi utilizate pe terenuri montane, astfel încât să fii sigur că vor oferi o tracțiune și un sprijin bun pe suprafețe abrupte și denivelate. În al treilea rând, pantofii Asolo sunt în general foarte confortabili, chiar și după ce a petrecut ore întregi mergând pe teren accidentat. În cele din urmă, au prețuri rezonabile, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru drumeții atenți la buget.

Pantofi Asolo pentru femei și bărbați - ideali dacă mergi la munte cu iubitul tău

Pantofii Asolo pentru femei și bărbați sunt ceva ce ar trebui să aibă oricine merge la munte. Aceştia te vor ține în siguranță și în același timp te vor ajuta să ai o experiență plăcută. Sunt perfecţi pentru orice tip de teren, de la cel mai ușor la cel mai dificil. Tu și iubitul tău veţi fi în siguranță și veți avea parte de o plimbare fermecătoare.  Pantofi Asolo pentru femei și bărbați sunt o alegere ideală pentru munte, pentru orice vreme. Iubitul tău va fi încântat să te vadă purtând un astfel de pantof, care este uşor şi confortabil, realizat din piele naturală şi durabil şi, totodată, va fi mulţumit să îi poarte şi el. În plus, acum vei găsi uşor online un magazin de încălțăminte Asolo precum Epantofi cu preţuri rezonabile şi livrări rapide de unde să vă cumpăraţi amândoi, împreună, exact ceea ce vă trebuie pentru următoarea vacanţa la munte!

Asolo - întrebări frecvente

Asolo - ce este această companie?

Asolo este o companie italiană de încălțăminte care a fost fondată în 1975. Compania produce o gamă diversificată de încălțăminte atât pentru bărbați, cât și pentru femei, inclusiv pantofi de drumeție, pantofi de alergare și pantofi casual. Asolo este cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate și designul inovator și a câștigat numeroase premii de-a lungul anilor pentru produsele sale.

Cum să alegi pantofii de trekking Asolo?

Pantofii de trekking ar trebui să fie comozi, cu o potrivire bună și să ofere suport și tracțiune perfectă. Atunci când alegi o pereche de pantofi de trekking Asolo ia în considerare tipul de teren pe care vei merge, clima şi anotimpul în care vei face drumeții şi lungimea drumului parcurs.