30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 24
Afișează identificatorul versiunii

Asportuguesas – încălțăminte creată cu respect față de natură

Problema încălzirii globale și faptul că planeta are foarte mult de suferit în urma alegerilor noastre, este una reală. Folosind materiale care nu sunt biodegradabile, sua sunt greu biodegradabile nu face altceva decât să lezeze și mai mult integritatea planetei. în plus, exploatarea resurselor fără o limită clară poate duce, de asemenea, la probleme grave pentru generațiile viitoare. Misiunea Asportuguesas este de a inspira oamenii și de a aduce conștientizarea problemelor de durabilitate ale planetei noastre. Alegerile pe care le facem astăzi vor defini generațiile noastre viitoare. Prin folosirea de materiale precum pluta și a altor materiale naturale durabile în fabricarea de încălțăminte, sunt hotărâți să lase o amprentă pozitivă pe planeta noastră. Încălțămintea Asportuguesas este prima marcă de încălțăminte făcută din plută, folosind materie primă 100% naturală care se naște dintr-un copac și este recuperată permanent.

Încălțăminte Asportuguesas – durabilă și totuși extrem de ușoară

Pentru ca un tip de încălțăminte să fie durabilă nu trebuie să fie fabricată din materiale dure. Ea poate să fie fabricată din materiale ușoare, așa cum Asportuguesas este fabricată din plută, și să aibă o durată de viață lungă. Este foarte important să o porți responsabil, dar și să o cureți sau să o depozitezi la fel. În acest mod, orice fel de încălțăminte, chiar dacă este una ușoară, poate fi purtată mulți ani la rând. Este nevoie ca acest tip de încălțăminte să fie depozitat în locuri aerisite, deoarece umezeala ar afecta iremediabil materialele naturale, ducând la apariția mucegaiului și implicit a mirosului neplăcut. În plus, nu trebuie așezată sub razele directe ale soarelui, căldura excesivă ducând la răscoacerea materialului și la ruperea lui. Dacă respecți indicațiile date de către producător pentru întreținerea acestui tip de încălțăminte ar trebui să te bucuri de perechea ta favorită de Asportuguesas foarte mult timp.

Sandale Asportuguesas – cu talpă de plută ecologică

Sandalele trebuie să îți asigure confort și siguranță atunci când le porți, iar sandalele Asportuguesas fac acest lucru prin faptul că talpa acestora fiind 100% naturală este prietenoasă cu pielea picioarelor tale. Sandalele Asportuguesas pentru femei sunt confortabile și au un design care se potrivește în ținutele casual sau sport, astfel că pot fi purtate în diferite contexte. Acestea pot fi introduse în ținute casual pe care le porți atunci când ieși în oraș cu prietenii sau când te plimbi prin parc cu copiii tăi. Sau poate le porți pe plajă alături de o rochiță de vară vaporoasă, asortate la costumul tău de baie. Imaginația ta nu trebuie să aibă limită și le poți asocia inclusiv cu blugi și un tricou sau cu o rochie de vară vaporoasă. Varietatea de culori le face potrivite pentru ținute vesele, estivale, iar toate privirile vor fi ațintite asupra ta. Și nu uita, participi și la salvarea planetei.

Asportuguesas – întrebări frecvente

Asportuguesas – ce este această companie?

Fly London este o companie tânără cu începuturile în Marea Britanie în 1994. ASPORTUGUESAS este parte integrată din această companie și vine cu un nou concept de încălțăminte care mizează pe sustenabilitatea planetei. Grija Asportuguesas pentru planetă face ca această încălțăminte să fie una preferată de către foarte multe persoane care conștientizează că este nevoie să ne implicăm cu toții pentru un viitor mai bun.

Încălțăminte Asportuguesas – cum să cureți asemenea încălțăminte?

Acest tip de încălțăminte se poate curăța foarte ușor folosind o cârpă moale și apă cu detergent. Nu se recomandă în nici un caz să folosești substanțe care pot afecta pluta sau celelalte materiale din care această încălțăminte este fabricată, și nici să o speli în mașina de spălat, chiar dacă vorbim despre programe speciale pentru încălțăminte.