100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Produse rămase: 57
Filtre selectate (1)

Babolat – un brand premium de încălțăminte de tenis

Babolat, brandul lider pe piață franceză, știe secretul realizării celor mai eficienți pantofi de tenis. Jucători de tenis de top din lume, precum Fabio Fognini și Benoît Paire s-au încrezut în calitatea Babolat și au avut de câștigat. Toți jucătorii de tenis au nevoie de echipamente care să corespundă cel mai bine nevoilor lor pentru a se simți confortabil pe teren, dar și pentru a juca la cel mai înalt nivel. Babolat se străduiește să însoțească jucătorii de tenis pe tot parcursul sezonului cu încălțăminte de tenis pentru toate tipurile de suprafețe, inclusiv teren dur, iarbă, covor și suprafețe sintetice.

Încălțăminte Babolat – calitatea superioară asigură confort în timpul antrenamentului

Pantofii de tenis reprezintă aliatul cel mai de încredere pentru orice jucător de tenis performant. Babolat a dezvoltat de-a lungul anilor o gamă amplă de pantofi de tenis care sunt, în prezent, deosebit de populari printre jucătorii de tenis de top. Babolat a inovat în mod constant și a folosit cele mai avansate tehnologii pentru a garanta mai mult confort, viteză și durabilitate în timpul jocului pe teren. Prin urmare, pantofii de tenis Babolat sunt confortabili, ușori și fabricați pentru viteză. Având la bază cea mai recentă tehnologie, fiecare model de încălțăminte Babolat oferă mai multă viteză jucătorilor pe teren. Pantofii de tenis Babolat ar trebui să fie alegerea finală pentru jucătorii care au nevoie de viteză și siguranță pe teren.

Încălțăminte Babolat Junior – aveți grijă de picioarele copiilor în timpul antrenamentului

Pantofii Babolat pentru copii sunt ușori, confortabili și fabricați pentru a atinge toate standardele de calitate necesare. Jucătorii din întreaga lume au încredere în pantofii de tenis Babolat, tocmai datorită calității lor. Copiii cu atât mai mult au nevoie de suport și siguranță în timpul antrenamentelor și pe teren. epantofi.ro vă pune la dispoziție o gamă cuprinzătoare de pantofi de tenis Babolat pentru juniori, ghete Babolat și alte accesorii indispensabile. Alegeți pantofii pentru copii Babolat și veți avea siguranța unei achiziții inteligente.

Încălțăminte Babolat – întrebări frecvente

Babolat – ce ar trebui să știu despre acest brand?

Când vine vorba de crearea celor mai performanți pantofi de tenis, Babolat se bazează pe tehnologia modernă. Fiecare produs lansat de Babolat de-a lungul timpului are la bază o tehnologie fantastică. Talpa Michelin a pantofilor de tenis, inspirată de anvelopele de raliu, contribuie la o durabilitate excelentă și îmbunătățește capacitatea jucătorului de a se deplasa rapid în mai multe direcții. De asemenea, amortizarea pantofilor permite jucătorilor de tenis să beneficieze de o absorbție sporită a șocurilor la nivelul călcâiului.

Babolat – care este istoria acestui brand?

Babolat este cunoscut în întreagă lume ca punând confortul pe primul loc și asigurând jucătorilor viteza și siguranța de care au nevoie pe terenul de tenis. Pantofii de tenis Babolat combină mișcarea fluidă cu un confort excepțional. Talpa deosebit de durabilă Michelin este cea care asigură tracțiune pe teren. Tehnologia încorporată în fiecare pereche de pantofi de tenis Babolat a luat în considerare prevenirea rănilor, abordând amortizarea călcâiului. Multe modele de pantofi de tenis Babolat folosesc Matryx Evo, o țesătură exclusiv brevetată a Babolat. Este poziționată în zone strategice, făcând pantoful foarte ușor, fără să îi compromită stabilitatea sau suportul.

Ce produse comercializează Babolat?

Fondat în Franța, în anul 1875, Babolat s-a lansat pe piață producând corzi pentru rachetele de tenis. În prezent, este cea mai veche companie specializată în rachete. Încă de la apariția sa, Babolat și-a clădit reputația oferind jucătorilor de tenis produse premium, care încorporează tehnologie inovatoare. Generații de campioni au câștigat cele mai prestigioase competiții având încredere în gama de produse Babolat. Astăzi, Babolat poate fi găsit în peste 100 de țări, oferind o gamă completă de produse pentru jucătorii de tenis, cu o ofertă potrivită fiecărui stil de joc.