Produse rămase: 272
Afișează identificatorul versiunii

Biomechanics – pantofii cu care înveți să mergi

Biomechanics folosește principiile biomecanicii și ingineriei pentru a crea pantofi care să susțină fiecare pas al copilului tău. Cu ani de cercetare în ceea ce privește picioarele copiilor și a mecanicii acestora, Biomechanics folosește doar componente premium pentru pantofii săi pentru a asigura rezistență și durabilitate, precum și ușurință și flexibilitate. Cu tălpi interioare detașabile, majoritatea pantofilor din această gamă sunt prietenoși cu tălpile și se potrivesc chiar și celor mai dificile tipuri de picior.

Încălțămintea Biomechanics – pantofi confortabili cu velcro pentru copii

Părinții știu cel mai bine la cât de multe elemente trebuie să se uite atunci când aleg încălțările pentru copii. Confortul pe care îl oferă, dar și nivelul de suport în timpul mersului și siguranță piciorului sunt doar câteva dintre ele. Inclusiv sistemul de închidere a pantofului este important, iar cei mai mulți alege pantofii confortabili cu velcro, o alegere inspirata mai ales în cazul celor care au copii care nu pot sta foarte mult într-un singur loc – nici măcar atunci când sunt încălțați. Principiile inovatoare care stau la baza realizării acestor modele de pantofi fac ca încălțămintea Biomechanics să se diferențieze de alte branduri importante care sunt pe piață.

Biomechanics – pantofi pentru copii încă din primele săptămâni de viață

Biomechanics are în colecțiile sale modele de pantofi pentru copii de toate vârstele, inclusiv pentru cei mai mici. Chiar din primele săptămâni de viață îi poți lua micuțului tău primii săi pantofi. Biomechanics are atât pantofi, cât și sandale sau teniși potriviți pentru cei mai mici care au nevoie de cele mai confortabile și sigure încălțări. Biomechanics are reputația că fiind brandul de încălțăminte potrivita pentru primii pași, tocmai datorita calităților sale inovatoare care îl deosebesc de alte produse de pe piață. Biomechanics propune o gama variata de modele și culori ori combinații de culori, putând fi regăsite în colecțiile brandurilor atât variante simple, clasice, cât și modele haioase și vesele așa cum fiecare copil adora să aibă.

Încălțăminte Biomechanics – cele mai frecvente întrebări

Care este graficul de mărimi al pantofilor Biomechanics?

Măsurile pot varia puțin în funcție de modelul ales. Recomandat este că părinții să măsoare cu atenție dimensiunea tălpii piciorului celui mic, apoi să consulte tabelul de măsuri oficial al Biomechanics disponibil online și să aleagă măsura corespunzătoare numărului de centimetri.

Biomechanics - ce este această companie?

Biomecanics este brandul de top al companiei spaniole de încălțăminte pentru copii Garvalin. Acest brand unic folosește principiile biomecanicii și ingineriei pentru a crea pantofi care să sprijine copilul la fiecare pas.

Cum să selectați încălțăminte pentru copii Biomechanics?

Toate modelele de încălțăminte pentru copii Biomechanics sunt realizate folosindu-se tehnologiile inovatoare ale brandului. Alege încălțămintea Biomechanics în funcție de activitățile, preocupările sau dorințele celui mic. Poți alege încălțăminte sport, cum sunt teniși, sau sneakers pentru copii activi, care aleargă și se cațără toată ziua, dar poți opta și pentru o gamă variată de sandale care se pretează la ocazii mai speciale sau atunci când merg la școală.