100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

24 produse

Brenda Zaro - un brand premium pe Epantofi

Toate fashionistele mai exigente, vor găsi în selecția de pe EPANTOFI brandul premium Brenda Zaro, o marcă foarte frumoasă, care stăpânește foarte bine gamele sale, cu pantofi eleganți, tip escarpen, cu botine sau mocasini cu linii elegante și senzuale. Un lucru e sigur. Modelele de pantofi Brenda Zaro sunt ultra-atractivi și sunt special realizați pentru ca tu să te afirmi de fiecare dată. Fie că ai un stil vestimentar mai clasic, fie că ai un stil mai original, cu siguranță că vei găsi un model de pantofi care să fie pe placul tău. Pantofii sunt un subtil amestec de simplitate și originalitate, privilegiind mereu armonia și echilibrul. Chiar dacă negrul sau albastrul sunt nuanțe predominante, se găsesc și alte nuanțe mai vesele sau mai originale.

Pantofi pentru ocazii speciale și pentru fiecare zi - Brenda Zaro

Într-un registru care i se potrivește în mod deosebit, brandul spaniol concepe o mulțime de modele de pantofi femei Brenda Zaro, de la mocasini și derbies, la Brenda Zaro pumps sau modele de pantofi Brenda Zaro din silicon deci doar modele seducătoare. Finisaje creative care combină albul și negrul și modele cu buline care arată mai degrabă vintage decât rockabilly. Detalii rock și baroce pentru look-ul tău de femeie fatală și o abundență de imprimeuri de animale. Pentru stilul tău sofisticat, ar fi bine să folosești efectul de reptile, modele de leopard și alte detalii originale și extravagante. Aflat în avangarda modei, brandul spaniol nu s-a zgârcit, bineînțeles, la platforme și pumps sau la modele de sandale Brenda Zaro, ba chiar te încurajează să încerci din nou stilettos-urile sale vertiginoase! Modele ce nu trebuie ratate la EPANTOFI!

Folosiți pantofii Brenda Zaro pentru a vă completa ținuta

Cizme negre și leopard în două tonuri, pantofi cu efect de reptilă, cizme clasice din piele de căprioară, stilettos de 11 cm și multe alte creații moderne și ultra feminine… alege pantofi Brenda Zaro care să îți completeze de minune toate ținutele. Cizmele cu toc înalt au decupaje senzuale pe talpă. Pantofii de tip "peep toes" au o fundă decorativă pe vârf, în timp ce pantofii cu toc prezintă motive baroce tipice designului sudic.

Brenda Zaro - întrebări frecvente

Brenda Zaro - ce marcă este aceasta?

Cu un stil funcțional și elegant, modelele de pantofi Brenda Zaro realizează propriile sale produse diferențiate pentru diversele nevoi ale femeilor, de la pantofi confortabili de purtat în fiecare zi, la pantofi exclusivi pentru ocaziile speciale. Este o marcă spaniolă cu o experiență de peste 30 de ani, cu fabrici situate în Elda (Alicante), un oraș cu o tradiție în domeniul încălțămintei, unde măiestria înseamnă că fiecare dintre modelele sale este creat cu grijă și afecțiune, acordând o atenție deosebită calității, scopul fiind este de a face femeile să se simtă confortabil, elegant și la modă cu creațiile sale.

Pantofi Brenda Zaro - cum se curăță o astfel de încălțăminte?

Pentru a-i păstra strălucitori, curați și plăcuți, trebuie să ai grijă de pantofii tăi Brenda Zaro în mod corespunzător. Fie că sunt din piele, nubuc sau lac, trebuie să ai grijă de pantofi, cizme și botine pentru ca acestea să fie în stare perfectă. Acestea vor putea rezista la intemperii și la toate agresiunile vieții de zi cu zi datorită unor produse specific- hidroizolație, lustruire pantofi, piele de căprioară...: aceste produse de calitate profesională te vor ajuta să întreții cu ușurință pantofii tăi minunați.