Produse rămase: 362
Afișează identificatorul versiunii

Coccinelle-Genţi de mână italieneşti care încântă prin calitate şi design

Poşetele au reprezentat întotdeauna preferatele doamnelor şi domnişşoarelor. Mici sau mari, colorate sau neutre, simple sau sofisticate, sport sau elegante, acestea au fost accesoriul care a punctat orice ţinută. Genţile de mână Coccinelle acoperă o gamă foarte largă de modele, texturi şi culori, având caracteristica de a întregi şi personaliza ţinute şi contexte dintre cele mai variate, fiind renumite pentru calitate şi design

Genţile Coccinlle, iubite de vedete

Coccinnele este brandul care atrage tunci când este vorba despre completarea unei ţinute. O geantă de mână Coccinelle îşi va găsi locut indiferent de moment sau eveniment. Produse de calitate superioară, cu un design complex, într-un colorit variat şi atrăgător, acestea sunt pe placul vedetelor, prezentând caracteristica de a veni în întâmpinarea tuturor gusturilor, indiferent cât ar fi de exigente în materie de modă. Alături de brandul Coccinelle, epantofi.ro oferă modele de genţi şi accesorii dintre cele mai variate, produse sub semnătura altor branduri celebre, printre care pot fi reamintite Gino Rossi, Nobo, Calvin Klein Jeans, Tommy Hilfiger sau Guess.

Genţile Coccinelle-Genţi de cumpărături încăpătoare, genţi de poştaş şi clutch-uri

Brandul Coccinelle oferă doamnelor şi domnişoarelşor posibilitatea de a-şi achiziţiona produsul dorit. Încăpătoarele genţi de cumpărături vor fi pe placul celor care înclină spre un stil vestimentar lejer şi comod, punctându-l cu aceste genţi atât de practice. O geantă tip poştaş este ideală pentru femeile organizate, care doresc să îşi păstreze conţinutul poşetei în ordine, iar interesantele clutch-uri Coccinelle vor completa cu succes o ţinută elegantă de ocazie. Un portofel Coccinelle se va potrivi oricărei tendinţe, oferind doamnelor un accesoriu practic şi frumos.

Genţi Coccinelle-Întrebări frecvente

Coccinelle-Ce este această companie?

Coccinelle este un brand italienesc celebru, sub semnătura căruia se produc genţi şi accesorii, la un nivel foarte înalt de calitate. Aspectul estetic este împletit cu cel practic, iar cel elegant cu cel original. Brandul Coccinelle a fost înfiinţat în anul 1978 la Parma, în Italia, an de an surprinzându-şi publicul cu modele care satisfac toate gusturile şi preferinţele în materie de modă şi accesorizare.

Genţile de mână Coccinelle-Cu ce să le combini?

Genţile de mână Coccinelle pot fi combinate cu orice ţinută. Varietatea de modele oferă posibilitatea achiziţionării genţilor mari şi încăpătoare, potrivite unei ţinute comode şi practice, dar şi a procurării unei poşete mici şi elegante sau a unui clutch care va completa o ţinută de seară.

Cu ce tip de geantă Coccinelle să combini o rochie?

Rochiile reprezită piesa vestimenată care oferă infinite modalităţi de accesorizare, astfel că alegerea unei genţi nu va fi o misiune dificilă. Pentru o rochie vaporoasă şi colorată de vară, se poate alege o geantă într-un ton regăsit pe designul rochie, iar o rochie uni va putea fi accesorizată cu o geantă colorată. Rochiile elegante vor cadra foarte bine cu o poşetă mică, într-o culoare caldă, sau cu un clotch. O rochie tip sarafan sau cămaşă se va potrivi cu geanta Coccinelli tip poştaş sau cu genta de cumpărături.