100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Collonil-O gamă largă de produse pentru întreţinerea încălţămintei

Aspectul încălţămintei tale este important, în orice context. O încălţăminte murdară şi neîngrijită conferă un aspect neplăcut întregii ţinute. Nu este suficient să îţi procuri încălţăminte de calitate şi cu un design modern, ci este absolut necesar să o întreţii corespunzător pentru a te putea bucura de aspectul ei şi pentru a-ţi crea ţinute atrăgătoare. O pereche de pantofi neîngrijiţi vorbeşte despre posesorii acestora, astfel că dacă nu doreşti să fii catalogat greşit, ar fi recomandat să ai grijă de încălţămintea ta. În acest sens, Epantofi.ro te aşteaptă cu produse de întreţinere Collonil, o gamă amplă de produse concepute pentru curăţarea şi întreţinerea încălţămintei. Produsele acoperă o paletă largă de proprietăţi, ajutându-ţi pantofii să arate bine, să fie perfect funcţionali şi să-şi demonstreze caracteristicile iniţiale pentru cât mai mult timp.

Collonil-Păstrează-ţi pantofii ca noi!

Vrei să ai pantofi care să arate ca noi tot timpul, atunci alege produsele Collonil destinate nevoilor încălţămintei tale. Pentru pantofii din piele naturală îţi va fi de mare ajutor un spray Impregnator Collonil  Nubuk&Velours, reîmprospătându-le culoare şi înfrumuseţându-le aspectul. Atunci când vrei să dai mai multă strălucire pantofilor tăi, crema Collonil shoe polish îţi va fi de mare ajutor, acţionând benefic asupra texturii pielii şi oferind un aspect plăcut şi strălucitor. Collonil waterstop este caracteristica produselor de întreţinere care va spori rezistenţa pantofilor tăi în faţa umidităţii, acţionând asupra rezistenţei şi aspectului materialului din care este fabricată. Nu trebuie uitat nici interiorul încălţămintei. Chiar dacă porţi o pereche care oferă ventilaţie şi confort termic picioarelor, interiorul trebuie întreţinut curat, aerisit şi uscat. În acest sens, poţi procura un deodorant pentru încălţăminte Collonil, conferind prospeţime şi un miros plăcut interiorului pantofilor tăi.

Collonil-De ce este important să ai grijă constant de încălţămintea ta?

Praful, umiditatea, temperaturile oscilante şi razele solare reprezintă factorii nocivi care acţionează negativ asupra încălţămintei, în special asupra celei din piele. Din acest motiv, este foarte important ca îndepărtarea stratului de praf depus pe pantofi, să se facă după fiecare purtare. Pentru acest proces vei avea nevoie de lavete speciale care să nu zgârie şi să nu afecteze aspectul încălţămintei. Ori de câte ori este nevoie, pantofii vor fi supuşi unui proces de curăţare mai elaborat. Straturile de noroi vor fi îndepărtate imediat, în caz contrar acesta având capacitatea de a acţiona în sens negativ asupra texturilor. Dacă pentru îndepărtarea noroiului şi petelor se foloseşte apa, este obsolut obligatoriu ca suprafaţa să fie uscată ulterior, urmând a-i aplica un produs Collonil de întreţinere. Fie că alegi un impregnator, fie că aplici o cremă polish Collonil, sau Collonil Carbon Pro,  este foarte important să le aplici pe încălţămintea bine curăţată şi uscată. Odată finalizate aceste etape, încălţămintea va fi împrospătată şi în interior, aplicând deodorantele Collonil. Pantofii vor fi depozitaţi pe rafturile pantofarului, fie  în cutii, fie  în săculeţi de pânză, protejându-i astfel de praf. Pentru a nu se deforma, introducerea şanurilor în interior va fi de mare ajutor. Doar întreţinându-ţi constant încălţămintea, te poţi bucura de aspectul plăcut al acesteia pentru cât mai mult timp. 

Collonil-Întrebări frecvente

Collonil-De unde cumpăr produsele acestui brand?

Îţi poţi procura produse pentru întreţinerea încălţămintei mergând în magazinele de profil sau accesând mediul online. Epantofi.ro te aşteaptă cu o gamă variată de produse destinate îngrijirii pantofilor tăi.

Collonil Carbon Pro-Cum folosesc acest produs?

Collonil Carbon Pro se pulverizează pe suprafaţa încălţămintei. Este compus din fibre de polimeri incolore, iar imediat ce se usucă, sporeşte flexibilitatea, rezistenţa şi aspectul plăcut al texturii pantofilor.