30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Marca
Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate. Elimină unele filtre

Pantofii Crime London-Un brand premium pe epanfofi.ro

Perechea de pantofi potrivită este perechea de pantofi care se va încadra ţinutei, tendinţelor, contextului şi stilului fiecăruia. Crime London este brandul care oferă variante de încălţăminte sport, potrivite persoanlor active, pasionate de activitatea fizică, drumeţii, plimbări şi petrecerea timpului în aer liber. Chiar dacă nu aveţi preocupări preponderent sportive, Crime London sneakers reprezintă modalitatea cea mai avantajoasă prin care vă veţi oferi confort şi libertate de mişcare, toate îngemănate într-o pereche de încălţăminte fabricată din materiale superioare, la standarde foarte înalte. Epantofi.ro oferă posibilitatea procurării de modele realizate sub semnătura brandurior celebre, precum Adidas, Vagabond, Converse, Geox sau Fila. Toate acestea oferă colecţii pentru tinerii care doresc să se încadreze în tendinţele actuale.

Pantofii Crime Londoc-Sneakers la modă şi confortabili, pentru femei şi bărbaţi

Pantofi Crime London, o categorie extinsă de modele de încălţăminte sport, destinată tinerilor, oferă tuturor modele unice, confortabile şi în pas cu moda. Orice ţinută relaxată şi degajată va fi completată cu o pereche de sneakers Crima London, asigurându-se astfel succesul outfit-ului dumneavoastră. O ieşire în oraş, plimbarea prin parc sau o seară în club cu prietenii, va impune o vestimentaţie în pas cu moda, compusă din piese îndrăzneţe, asortate cu o pereche de pantofi simpli sau sofisticaţi, dar comozi şi moderni. Sneakers Crime London se potrivesc tuturor categoriilor de vârstă, atâta timp cât stilul vestimentar abordat are tendinţe sport.

Sneakers Crime London-Găsiţi-vă perechea favorită în oferta brand-ului popular londonez

Sneakers Crime London deţine renumele de a veni în întâmpinarea clienţilor cu modele unice, cu un design interesant, în colorit variat, interesant şi atrăgător. Fiecare îşi va găsi încălţămintea favorită, dacă alege să arunce o privire printre colecţiile renumitului brand, atât de popular în rândurile tinerilor şi nu numai. În culori neutre sau într-o varietate de tonuri şi teme cromatice, pantofii Crime London se vor potrivi oricărei ocazii de zi cu zi, care permite o ţinută lejeră, dar în ton cu tendinţele modei tinereşti şi relaxate.

Crime London-Întrebări frecvente

Crime London-Ce este acest brand?

Crime London este brandul renumit pentru colecţiile de încălţăminte sportivă modernă, potrivită înclinaţiilor şi preferinţelor tinerilor. Modele simple sau mai complexe, toate sunt realizate din materiale de calitate, usor de purtat, cu un design special, uşor de încadrat în tendinţele modei actuale. Tinerele generaţii se regăsesc în tendinţele dictate de puratrea unei perechi de sneakers Crime London.

Cum se întreţin perechile de sneakers?

O pereche de sneakers fabricată din piele sau material impermeabil, va fi curăţată prin spălarea cu apă rece şi săpun, frecându-se uşor cu o bucată de material textil moale. Se va limpezi bine, folosind bucata de material bine spălată. Pentru perechile din material textil, se poate opta pentru spălarea sub jet puternic de apă, chiar şi în maşina de spălat rufe, dar la un program mic şi temperatură mică. În ambele cazuri se va insista la curaţarea tălpii şi a şireturilor, în cazul în care se închid cu şiret.