100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Produse rămase: 46

Cup of Sox - șosetele nu trebuie să fie plictisitoare!

Șosetele sunt printre piesele vestimentare care nu lipsesc din garderoba nimănui, fie că le asortezi la o ținută sport sau la una casual, sau efectiv alegi să le porți prin casă. Există persoane care poartă șosete inclusiv când dorm. Datorită design-urilor interesante șosetele au devenit niște accesorii foarte interesante, care scot ținuta în evidență. Există tot felul de modele, de la șosete joase Cup of sox până la șosete înalte Cup of sox, peste gleznă. Pentru a asigura calitatea șosetelor produse de ei, Cup of sox folosește numai fibre certificate Oeko-Tex. Astfel, poți fi sigur că vei cumpăra șosete de înaltă calitate, sigure pentru picioarele tale, care vor lăsa pielea să respire.

Socks Cup of Sox - imprimeuri amuzante pline de fantezie

Cel mai des întâlnim imprimeurile amuzante la modelele de șosete înalte, peste gleznă. Acestea se poartă în ținute casual și ținute urbane, de către tinerii care doresc să iasă din tipare. De la modelele cu imprimeuri cu fructe, personaje din filme sau desene animate și până la imprimeuri cu mesaje amuzante, toate acestea sunt purtate în așa fel încât să fie cât mai la vedere. Șosetele Cup of sox îți pot oferi toate modelele de care ai nevoie pentru a obține o ținută interesantă și amuzantă. Vei găsi șosete colorate pentru femei și șosete colorate pentru bărbați, precum și șosete unisex Cup of sox. În zilele noastre, șosetele distractive colorate nu sunt doar pentru hipsteri, ci și un must-have pentru oricine îi place să arate bine și stilat. În oferta noastră veți găsi perechi de șosete cu un model care se potrivește cu pantofii și blugii tăi, precum și cu un costum și pantofi eleganți. Sunt fabricate dintr-un material moale, cu atenție la detalii și cusături plate pentru a vă maximiza confortul.

Creează un aspect fără griji! Șosete colorate de la Cup of Sox

Șosetele colorate au intrat în viețile noastre ca un răspuns la ceea ce este necesar pentru a obține o ținută interesantă și veselă. Creatorii de modă dau startul în tendințe introducând piese vestimentare care mai de care mai vesele și mai ieșite din comun. Șosetele pot să facă o ținută dint-una banală una senzațională. Un aspect fără griji presupune o ținută îngrijită și aleasă cu mare atenție.  Șosete colorate neobișnuite care fac oamenii să zâmbească sunt cele de la Cup of sox. Aspectul incredibil de elegant al șosetelor asigură o dispoziție bună pentru tine și pentru oamenii din jurul tău. 

Cup of Sox - întrebări frecvente

Cup of Sox - ce fel de companie este aceasta?

Cup of sox este o companie care vinde șosete făcute cu dragoste, din dragoste pentru lucruri amuzante, de înaltă calitate și... cafea. Astfel au decis să amestece aceste ingrediente într-o ceașcă - Cup of Sox. Așa s-a născut brandul care vă oferă șosete colorate, sperând să aducă oameni cu interese similare, idei nebunești și șosete colorate distractive într-o comunitate prietenoasă. Marcă și produs din Europa, este o companie cu tradiție de familie care produce șosete de mai bine de 30 de ani!

Cup of Sox - cum să porți șosete lungi?

Socks Cup of sox sunt niște șosete care se pot introduce ușor în ținute. Alege să porți șosete înalte alături de o pereche de blugi, fie ei lungi sau scurți, și un tricou sau o cămașă. Acestea pot fi asortate atât la o pereche de pantofi mai eleganți cât și la o preche de pantofi sport sau teniși. Important este tu ca individ să îndrăznești să aduci veselie în ținuta ta, apoi imaginația nu are limite.