100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

39 produse

Sneakers Cycleur De Luxe – adidași clasici în stil modern

Această colecție concepută în Belgia este creată pentru toți bărbații și femeile cărora le place să arate sportiv și stilat în același timp! Cycleur De Luxe are o gamă largă de adidași Cycleur De Luxe stilați și contemporani. Există o gamă de pantofi retro, pantofi casual, pantofi clasici, pantofi contemporani, pantofi sport și chiar botine Cycleur De Luxe . Pe scurt, pentru fiecare femeie sau bărbat care iubește moda și stilul de viață, Cycleur De Luxe are perechea perfectă de pantofi. Modele cu design unic și tălpi extrem de detaliate, exclusive, fac referire la lumea ciclismului. Modelele de pantofi ai brandului sunt dezvoltate și finisate intern, toate în Europa. Cycleur de Luxe este cunoscut pentru noile culori uimitoare, imprimeuri unice și texturi materiale. La fiecare trei luni, Cycleur de Luxe își actualizează colecția. Astfel, alegând modelele de sneakers Cycleur De Luxe și Cycleur De Luxe Maya vei fi mereu la curent cu ultimele tendințe. Din 2021, Cycleur De Luxe are și o linie de încălțăminte ecologică și anume, Re>cycleur.

Marca belgiană Cycleur De Luxe creată de Patrick Vanneste în 2011

Marca belgiană de modă și încălțăminte Cycleur de Luxe a fost înființată în 2011 și se inspiră din istoria bogată a ciclismului și a modei din Belgia. Cycleur introduce consumatorii în vélo-couture sub forma unei colecții de stil de viață la modă, plină de detalii care se referă la bicicletă. Prin marketing și inovarea produselor, Cycleur de Luxe motivează oamenii care iubesc moda să se mențină în formă. Prin comunicare și #cycleurmovement, brandul încurajează oamenii să folosească bicicleta cât mai mult posibil. Nu este doar distractiv și sănătos să mergi cu bicicleta , ci și Cli-Mate-CooL. Cycleur de Luxe este disponibil în întregul Benelux și se extinde rapid în Europa.

Creează look-uri streetwear cu pantofii Cycleur De Luxe

Cycleur de Luxe este marca pionieră de încălțăminte de stil de viață Vélocouture, care reflectă hype-ul ciclismului într-un design continuu și într-un mod de imagine din 2011, de Patrick Vanneste. Brandul oferă o colecție diversă de pantofi Cycleur De Luxe pentru femei și bărbați. Colecția merge de la încălțăminte de semnătură până la modele inovatoare. Cycleur de Luxe încearcă să combine pantofii accesibili, confortul, inovația și tendințele modei cu o colecție completă de pantofi sport gata de purtare. Încălțămintea elegantă este confecționată din piele robustă și de înaltă calitate și utilizează în mod curat culorile care asigură un design atemporal. Cycleur de Luxe oferă și o gamă largă de pantofi ecologici pentru bărbați . Cu conștientizarea oamenilor și a mediului, Cycleur de Luxe a dezvoltat o linie de încălțăminte durabilă, linia Re>cycleur. Pantofii sunt confecționați din materiale reciclate si piele fără crom. Tot într-un mod prietenos cu mediul, Cycleur de Luxe a lansat o colecție inovatoare și la modă de toamnă și iarnă. Pentru a rezuma, Cycleur de Luxe oferă o gamă largă de pantofi atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cu modele exclusive, populare și la modă. În plus, există și o colecție uluitoare de sneakerși Cycleur De Luxe ecologici pe care bărbații și femeile ar trebui să îi aibă în colecția lor de pantofi.

Cycleur De Luxe – Întrebări frecvente

Cycleur De Luxe – ce este acest brand?

Cycleur de Luxe este un brand belgian de pantofi cu o gamă largă de încălțăminte pentru femei și bărbați. Povestea brandului Cycleur de Luxe începe cu lumea ciclismului. Designerii își obțin tendințele și inspirația pentru tendințele mărcii din cultura ciclismului belgian.

Cycleur De Luxe – de unde să cumperi în România?

Pantofii Cycleur de Luxe pot fi achiziționați online sau în locațiile dealerilor. În România, aceștia sunt disponibili în magazinul online epantofi.ro, unde numeroase branduri premium își oferă spre vânzare produsele. De asemenea, în acest magazin online, toate produsele sunt originale!