30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Multipack
Material îmbrăcăminte
Produse rămase: 190
Afișează identificatorul versiunii

Încălțăminte DC – ce este acest brand și cum se face remarcat din mulțime?

Încălțămintea DC, denumire care provine de la Încălțăminte Droors City este un brand de echipamente pentru activități extreme, cum ar fi skateboarding, snowboarding, BMX, raliuri, surfing și mottocross. Pe lângă încălțăminte, această companie produce și tricouri, trening-uri, snowboard-uri, jachete și pălării. Această companie, asemenea altor campanii mari producătoare de echipamente sportive, se implică în sponsorizarea marilor echipe pentru participarea lor în anumite competiții. Printre cei mai cunoscuți practicanți de skate enumeram pe Rob Dyrdek, Steve berra, Collin Mckay, Chris Cole. Acest brand se face remarcat prin rezistență, confort și siguranță. Materialele folosite la fabricarea acestui tip de încălțăminte sunt atent selecționate, după cercetări îndelungi, pentru a obține cele mai bune combinații pentru atenuarea socului, pentru o aderență eficientă cu suprafața de contact și pentru menținerea piciorului în siguranță și confort.

Încălțăminte DC pentru skate – încălțămintea confortabilă pentru fanii skateboarding-ului

Skateboarding-ul este o activitate sportivă extrem de solicitantă care trebuie desfășurată în condiții de siguranță. Asta presupune și echipamente adecvate, care să îți ofere confort și protecție. Încălțămintea DC întrunește toate calitățile unor pantofi potriviți pentru acest sport. Fabricați din materiale de bună calitatea, moi, și cu un design frumos și interesant, acești pantofi sport pot fi alegerea potrivită pentru orice sportiv. Talpa trebuie să fie aderentă astfel încât să nu alunece în contact cu placa de skateboard, mai ales atunci când vorbim de încălțăminte DC pentru skate. Pe lângă asta, aceștia pot fi purtați și în viața de zi cu zi, design-ul interesant făcându-i potriviți chiar și pentru o plimbare în oraș. Datorită materialelor și tehnologiilor folosite la fabricarea lor, acești pantofi sunt fiabili și rezistenți în timp. Asigură-te că le oferi întreținerea potrivită și că respecți indicațiile producătorilor atunci când vine vorba de curățarea și depozitarea lor. Folosește doar accesorii de calitate și fii sigur că aceștia nu rămân necurățați sau depozitați în locuri neaerisite și închise. Umezeala poate afecta iremediabil materialul din care sunt fabricați, dacă sunt expuși la aceasta timp îndelungat și fără curățare eficientă. Atunci când îi achiziționezi ia-ți și produsele special concepute pentru îngrijirea lor.

Încălțăminte DC pentru femei și bărbați – o selecție largă de modele stilate pe epantofi.ro

Dacă dorești să îți achiziționezi o pereche de pantofi DC atunci vizitează epantofi.ro. Acolo găsești o selecție importantă de încălțăminte DC, într-o gamă variată de modele și mărimi, încălțăminte DC pentru femei și încălțăminte DC pentru bărbați. Găsești încălțăminte pentru toate sezoanele, inclusiv cizme de iarnă DC. Acestea îți oferă protecție și confort termic în cele mai importante activități pe care le desfășori. Un model dorit de foarte multe persoane este acela de pantofi DC Heathrow. Aceștia au la bază un material foarte ușor și aerisit, care permite trecerea aerului astfel încât îți oferă un confort sporit pe durata întregii zile. Talpa este dintr-o spumă foarte ușoară , iar cea de la interior acționează împotriva șocurilor în așa fel încât va amortiza orice mișcare.

DC – întrebări frecvente

Producătorul încălțămintea DC – cine este această companie?

Această companie este una din Statele Unite ale Americii care a fost înființată în anul 1994 în California. Aceasta este specializată în producerea încălțămintei potrivite pentru sporturi precum skateboarding, snowboarding, motocross sau BMX.

Cum rezistă încălțămintea DC în fața competiției?

Cu o vastă experiență în cercetare, această companie vine cu un plus de know-how în ceea ce privește felul în care se desfășoară aceste sporturi și cum trebuie să fie echipamentul corespunzător pentru acestea. Se face remarcat și prin designul interesant și tineresc, ceea ce trimite încălțămintea DC în topul preferințelor atunci când vine vorba de încălțăminte sport.