100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

43 produse

Es - pantofi pentru fanii stilului skate

Stilul skate se defintește printr-un element special ce joacă un rol central: pantofii. Pentru toți fanii stilului skate este cunoscut faptul că pantoful potrivit trebuie să păstreze formatul clasic, dar casual, la care să fie adăugate detalii unice de stil, calitate și comoditate. Prezentă pe piață din 1995, Es este mai mult decât o companie, este o comunitate și un stil de viață. Peste tot în lume, un număr impresionant de pantofi Es Accel Og a fost purtat de skateri profesioniști și amatori, iar marca Es a devenit un nume emblematic în istoria skateboarding-ului. Așadar, orice fan adevărat va înțelege importanța unei perechi de pantofi care să ducă stilul și funcționalitățile la un nou nivel. Fiind practic și confortabil, stilul skate a luat avânt în zilele noastre și magazinul online epantofi îți pune la dispoziție o selecție impresionantă de pantofi Es care să îți desăvârșească look-ul.  

Pantofi pentru bărbați Es - pentru aderență perfectă pe un skateboard

Atunci când echipa din spatele pantofilor de skate Etnies a decis că vrea să creeze o încălțăminte de skateboarding care să fie mai inovatoare și mai sofisticată decât ce exista pe piață la mijlocul anilor ’90, au fost așezate bazele pentru nașterea Es. Fiind realizate de skateri pentru skateri, toate perechile de pantofi Es au încorporat un stil puternic și un accent practic, pe lângă o serie de caracteristici atent dezvoltate care asigură rezistența acestor pantofi chiar și în cazul celui mai dur stil de skateboarding profesional. Materialele de calitate și designul atent elaborat conferă o aderență perfectă pe skateboard și o siguranță fără egal. Fie că ești (încă) amator sau deja profesionist, cu siguranță îți vei găsi preferații printre multitudinea de pantofi de skate Es disponibilă pe epantofi.ro. 

Pantofi Es Accel - acestea și alte modele cunoscute pe Epantofi

Încă de la momentul apariției sale, Accel a fost un model curat, simplu și funcțional, iar aceste calități i-au rezervat locul de cel mai popular pantof Es din toate timpurile. Cu o istorie de peste 15 ani, gama de pantofi Es Accel este preferată de o mulțime de skateri amatori sau profesioniști care apreciază designului unic și rafinamentul acestui model. Marca Es pentru încălțăminte bărbătească și-a asigurat locul în istoria comunității și modelul de pantofi Es Accel Og, cel mai emblematic și mai respectat pantof pentru skateboarding din lume, a rezistat testului timpului, continuând să atragă atenția și interesul până în zilele noastre. Fiind considerat o versiune îmbunătățită a modelului Accel OG, Es Accel Slim este un pantof perfect, confortabil și durabil și a devenit rapid unul dintre cele mai cerute modele în rândurile noilor generații.

Es - întrebări frecvente

Marca Es - ce este această companie?

Marca Es a fost lansată în 1995 special pentru a satisface nevoia unui nou tip de pantof de skate și reprezintă un brand care împinge limitele designului pentru a răspunde cerințelor skaterilor de diferite niveluri și stiluri. Es este în acest moment unul dintre cele mai importante branduri de încălțăminte pentru skateboarding din lume și sunt foarte multe șanse ca acest lucru să nu se schimbe niciodată. Cu o echipă de skateboarderi dedicați, atât la birou, cât și pe străzi, Es își surprinde constant comunitatea cu îmbunătățiri funcționale și un design inovativ.

Pantofi Es - cum să alegi mărimea?

Mărimile pantofii Es sunt detaliate în tabele disponibile pe epantofi.ro și sunt raportate la măsurătorile europene. Pentru a face alegerea cea mai potrivită pentru produsele ES din magazinul online epantofi.ro, acesta detaliază informații despre lățimea pantofului, lungimea tălpicului din interior pantofului și lungimea maximă a piciorului cumpărătorului. Mai mult, în descrierea produselor vei găsi detalii despre grosimea tălpii, greutatea și înălțimea totală a pantofului, precum și alte informații care te vor ajuta să alegi corect mărimea și modelul ideale pentru tine.