30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Marca

Nu există produse cu aceste filtre

Încearcă să ștergi unele sau toate filtrele pentru a afișa mai multe produse.

Marca Eva Longoria, sau splendoarea hollywoodiană pe picioare

Eva Longoria nu este un nume simplu, este un concept care s-a făcut remarcat în lumea modei prin articolele inedite pe care le comercializează marile magazine din întreaga lume. Colecțiile Eva Longoria sunt inedite prin aspectul impecabil, extrem de elegant și modern pe care le au. Ceea ce caracterizează Colecția Eva Longoria este mai ales combinarea unor materiale de o calitate ireproșabilă pe care o au articolele de încălțăminte cu un design deosebit, ales pentru a demonstra stilul îngrijit, de excepție. Splendoarea modelelor de încălțăminte Eva Longoria este dată de detaliile strălucitoare pe care producătorul le-a ales cu cea mai mare atenție.

Încălțăminte Eva Longoria - tocuri înalte, sandale, intermitente și multe altele

Modelele de Pantofi Eva Longoria sunt extrem de variate, acestea putând fi purtate atât la ținutele casual, cu aspect tineresc, cât și la ținutele mai elegante. Alături de o pereche de blugi și un tricou, o pereche de sneakers Eva Longoria îți completează în mod armonios ținuta, iar pentru un eveniment deosebit, la o rochie elegantă poți alege o pereche de pantofi sau espadrile Eva Longoria. Rochiile de stradă pot fi asortate cu o pereche de sandale cu sau fără toc, iar o pereche de șlapi confortabili și eleganți poate fi aleasă pentru o ținută lejeră de vară. Colecția Eva Longoria este extrem de variată, chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi.

Colecția Eva Longoria - culori albe, bej, negre și aurii

Modelele de încălțăminte realizate sub marca Eva Longoria vin într-o gamă extrem de variată de culori și în tonuri mai închise sau mai deschise, astfel încât să poți găsi perechea potrivită oricare ar fi ținuta pe care dorești să o ai. Modelele clasice de încălțăminte sunt realizate în culori strălucitoare de auriu, bej sau negru, ceea ce oferă un aspect inedit nu numai ținutelor casual, ci și ținutelor elegante, de sărbătoare. Cei mai clasici purtători pot alege pantofi într-o singură culoare, fie alb, fie negru, iar cei mai pretențioși pot alege pantofi în combinații inedite de culori pe care le pot asorta cu o mai mare ușurință la ținutele de zi cu zi.

Încălțăminte Eva Longoria - pentru plajă, petrecere și muncă

Încălțămintea Eva Longoria, prin structura și designul pe care le are, este potrivită pentru diverse ocazii. La o rochie lejeră de plajă poți asorta o pereche de șlapi, la o rochie de stradă pe care o porți pentru o ieșire în oraș cu prietenii poți asorta o pereche de sandale cu toc sau fără toc, iar la o pereche de blugi asortați cu o cămașă sau cu un tricou pentru o ținută casual poți asorta o pereche de sneakers confortabili. În zilele grele de muncă poți purta o pereche de adidași care să le ofere picioarelor confortul de care au nevoie, dar în același timp să îți ofere și stilul modern, contemporan, al iubitorilor de modă.

Pantofi Eva Longoria - Întrebări frecvente

Pantofii Eva Longoria sunt confortabili?

Confortul extrem de ridicat al pantofilor Eva Longoria este dat de materialele de calitate înaltă care sunt folosite pentru realizarea lor. Talpa numeroaselor modele este suficient de înaltă astfel încât să ofere sprijin și confort prin amortizarea suprafețelor dure, iar pielea naturală permite picioarelor să respire.

La ce poartă pantofii Eva Longoria?

Pantofii Eva Longoria pot fi purtați și la ținutele casual, și la ținutele elegante, aceștia putând fi asortați cu numeroase articole de vestimentație: rochii potrivite pentru evenimente, rochii de stradă și fuste, tricouri sau cămăși, pantaloni lungi sau scurți.

În ce perioadă a anului să alegeți încălțăminte Eva Longoria?

Încălțămintea Eva Longoria poate fi purtată în toate anotimpurile, dat fiind că materialele rezistente din care este realizată oferă picioarelor confortul termic potrivit. Șlapii și sandalele pot fi purtate cu succes în anotimpul cald, în timp ce o pereche de sneakers poate fi purtată și în anotimpul rece, dar mai ales primăvara și toamna.

Adidașii Eva Longoria sunt potriviți pentru petreceri de seară?

Există multe modele de pantofi Eva Longoria care sunt potrivite și pentru petrecerile de seară. Pentru evenimentele deosebite pot fi purtate sandalele cu toc înalt, extrem de elegante, iar pentru o petrecere de seară tinerească poate fi purtată o pereche de sneakers pentru o ținută casual strălucitoare.