30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Încălzire
Confecționat din
Produse rămase: 241
Afișează identificatorul versiunii

Sport, cocktail și afaceri - ce pantofi Eva Minge veți alege?

Brandul Eva Minge a fost înființat în 1989, iar de atunci colecțiile create sub acest nume sunt arătate publicului de pe cele mai prestigioase podiumuri ale lumii. Paris, Milano, Roma, Moscova, Montreal, Cannes, Kiev, Barcelona, Berlin, Dubai, toate aceste locuri au fost, pe rând, gazda colecțiilor inedite Eva Minge de-a lungul timpului. Creațiile Eva Minge sunt recunoscute de clienții din întreaga lume pentru un design deosebit care demonstrează grija pe care o are producătorul pentru stil, pentru modă, pentru frumos. Ținutele elegante sunt diversificate de articole din gama sport, de afaceri sau potrivite pentru diverse evenimente. Oricare ar fi ținuta pe care vrei să o porți, aceasta poate fi completată în mod armonios de unul dintre articolele de încălțăminte Eva Minge.

Încălțăminte de damă Eva Minge - pentru iubitorii de diferite stiluri

Încălțămintea produsă sub marca Eva Minge este caracterizată înainte de toate de versatilitate, de complexitate. Modelele de pantofi Eva Minge se găsesc și pentru cei care doresc o ținută elegantă, aceștia având posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de cizme, sandale, botine sau ghete Eva Minge, și pentru cei care iubesc ținutele casual deosebite, aceștia putând alege din numeroase modele de sneakers, șlapi sau espadrile Eva Minge. Detaliile pe care le au modelele variate de pantofi sunt cele care fac din această încălțăminte să fie una deosebită, iubită chiar și de cele mai pretențioase femei.

Încălțăminte Eva Minge: cizme - modele extraordinare pentru fiecare dintre noi

Printre numeroasele modele de pantofi de damă Eva Minge, recunoscute pentru o eleganță aparte sunt cizmele sau botinele cu un aspect deosebit, elegant, dar în același timp extrem de confortabile. Echipa din spatele mărcii Eva Minge produce modele deosebite de cizme care se aliniază ultimelor tendințe în modă. Lăsând la o parte clasicul, aceștia au identificat cele mai frumoase detalii pe care le-au atașat modelelor de încălțăminte astfel încât acestea să ofere ținutelor o eleganță cu totul aparte. Culorile și motivele extravagante ale botinelor și cizmelor Eva Minge sunt perfecte pentru cele care vor să iasă în evidență prin simpla purtare a unei perechi de pantofi.

Încălțăminte Eva Minge - întrebări frecvente

La ce fel de haine poartă pantofii Eva Minge din colecția îndrăzneață de tocuri înalte?

Modelele de pantofi Eva Minge cu un design modern îndrăzneț sunt perfecte pentru ținutele de ocazie, purtate la evenimente deosebite. Poți asorta o astfel de pereche de pantofi la o rochie elegantă, la o salopetă deosebită sau la un costum elegant.

Cizmele de cowboy Eva Minge sunt încă la modă?

Moda anilor trecuți revine, iar la acest lucru a contribuit și Eva Minge prin realizarea unor modele de pantofi în stil cowboy care sunt iubite pentru detaliile lor spectaculoase. Nu este vorba despre o întoarcere în timp, ci despre o actualizare a celor mai frumoase modele de încălțăminte.

Piele, piele de căprioară, cizme pentru coapse sau tocuri înalte - ce cizme Eva Minge veți alege?

Versatilitatea modelelor de pantofi Eva Minge nu este dată numai de designurile deosebite, ci și de varietatea de materiale utilizate și de stiluri produse. Pantofii din piele de căprioară fac echipă bună cu orice ținută impecabilă, cizmele pentru coapse fac pereche bună cu o ținută casual, iar cele cu tocuri înalte sunt perfecte pentru cele mai elegante ținute.

La ce seturi se potrivesc temele de animale ale pantofilor de damă Eva Minge?

Designul extravagant al pantofilor realizați cu printuri de animale este destinat celor care doresc să iasă în evidență. O pereche de sneakers realizați în acest fel se potrivește chiar și la o ținută de zi cu zi, mai ales atunci când vrei să arăți că iubești stilul frumos și prin ceea ce porți.