100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Portofelul Giovani – un accesoriu indispensabil și elegant pentru femeile active

Fiecare femeie trebuie să aibă în garderobă anumite piese esențiale și de calitate: pantofi, genți și portofele. Pe lângă aspectul practic, designul și materialele de calitate asigură un aspect rafinat ținutei. Portofelele sunt accesorii mult mai importante decât am crede la prima vedere. Un portofel este un element aproape vital pentru conținutul genții unei femei. Acesta poate continua designul interior al genții sau poate surprinde printr-un design unic. Portofelele pot înlocui cu succes gențile în anumite ocazii, păstrează în siguranță bunuri de valoare, ajută la buna organizare a actelor. Și nu în ultimul rând, estetica trebuie să fie impecabilă. Pe epantofi.ro poți alege modele originale de portofele din piele și genți de cosmetice marca Giovani pentru bunuri importante și de utilizare zilnică.

Geanta de cosmetice Giovani – modele stilate cu inserții strălucitoare pentru ocazii speciale

Acordă atenție rutinei zilnice de îngrijire și păstrează în siguranță produsele de toaletă și make-up într-un singur loc. Oriunde călătorești, ai cu siguranță nevoie de cosmeticele necesare pentru întreținerea pielii. O geantă practică cu un compartiment încăpător pentru produse voluminoase și înveliș atractiv în culori vesele și trendy este tot ce ai nevoie. Depășește limitele practice ale acestui accesoriu și începe să te bucuri de ceea ce îți poate oferi creativitatea brandului. Învelișul din imitație de piele conferă rezistență la uzură. Astfel, gentuța în care îți depozitezi produsele pentru ten, își va menține forma intactă și te va însoți peste tot: călătorii, vacanțe, deplasări, fără riscul de rupere și deteriorare în bagaj. Baza stabilă permite poziționarea gentuței pe rafturile din baie, fără pericol de a cădea. Închiderea cu fermoar garantează că totul rămâne la locul său în timpul deplasărilor. Știai că geanta Giovani poate fi ideea unui cadou inspirat pentru cea mai bună prietenă? Surprinde persoana dragă cu o geantă practică pentru produse de beauty, confecționată din piele naturală, moale, pe care sunt aplicate elemente strălucitoare și logo-ul brandului, pentru un plus de efect.

Portofele pentru femei Giovani-ideea unui cadou perfect pentru iubita ta

Giovani este brandul care a ridicat gama de genți și portofele la rang de artă. Manoperele perfecte, materialele atent alese, inserțiile luxoase, transformă un portofel obișnuit într-o bijuterie must-have. De aceea, colecția de portofele Giovani și-a câștigat rapid popularitatea printre iubitorii articolelor din piele naturală. În plus, colecția a devenit o sursă de inspirație pentru cele mai elegante cadouri. Gama de portofele pentru femei Giovani se distinge prin materialul lucios din piele naturală, interiorul structurat pentru bani, acte și carduri. Un portofel Giovani este prevăzut cu un tip de material durabil la presiuni și uzură. Astfel, portofelul își va menține permanent forma ca nouă. Mai mult, cromatica neutră și imprimeurile discrete, sistemul elegant de închidere și logo-ul vizibil, conving asortarea capodoperei marca Giovani la ținute classy.

Giovani-întrebări frecvente

Ce reprezintă brandul Giovani?

Giovani este o marcă internațională producătoare de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați și femei. Piesele din portofoliul branduli se evidentiază prin calitate, expresivitate și sunt soluții distinse pentru ținute modene. Colecțiile acestui brand răspund perfect necesatului se stil ale oamenilor moderni.

De unde pot achiziționa încălțăminte Giovani?

Epantofi.ro pune la dispoziție modele variate de piese de încălțăminte marca Giovani pentru ocazii speciale și utilizare casual. În magazinul online, în categoriile dedicate pot fi desoperite numeroase produse expresive ale celebrului brand.

Giovani, istoria unui brand de top

Giovani este un brand italian de îmbrăcăminte și încălțăminte, lansat în anul 2000 și specializat în costume croite în stil italian. Chiar dacă este o marcă lansată recent pe piață a reușit să câstige încrederea utilizatorilor, datorită produselor de înalta calitate