100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

59 produse

GOG - cei mai buni ochelari de soare cu filtre UV

Ochelarii de soare GOG sunt echipați cu lentile durabile și rame din materiale flexibile și rezistente la impact. Toate produsele GOG îndeplinesc standardele europene, americane și australiene pentru a asigura protecție 100% împotriva radiațiilor dăunătoare UVA și UVB până la 400 nm, fiecare pereche GOG fiind dotată cu filtrul de lentile UV400. Iar în cazul în care știi că ochii tăi vor fi expuși la o lumină foarte puternică a soarelui, tehnologia Reflex G-Lens asigură o mai bună protecție UV, reducând reflexiile luminii pe suprafața lentilei și îmbunătățind confortul vizual. Alege orice pereche de ochelari de protecție GOG atunci când te bucuri de activitățile outdoor și vei avea parte de protecție și confort indiferent de vreme. Iar dacă cel mic își dorește să te însoțească în toate aventurile, stai fără grijă! Ochelari de soare GOG pentru copii sunt realizați din aceleași materiale de calitate superioară, sunt echipați cu filtre Reflex G-Lens, Hytrel Frame sau Polarized G-Lens și sunt la fel de rezistenți și confortabili. 

Ochelari de soare GOG - rezistenți la zgârieturi și confortabili. Simțiți-vă confortabil în timpul fiecărei activități!

Ochelarii de soare GOG sunt aici să te însoțească în orice activitate. Rezistenți la zgârieturi, dar în același timp foarte confortabili, ei vor deveni partenerii tăi de încredere în vacanță, la concursuri sau, pur și simplu, în orice plimbare. Ochelarii de soare GOG pentru femei sunt realizați din materiale premium, policarbonat sau plastic de înaltă calitate și sunt prevăzuți cu filtrul Polzarized G-Lens care blochează razele strălucitoare ale soarelui ce se reflectă de pe suprafețele plane (drum, apă, zăpadă). Acest filtru îmbunătățește calitatea vizuală, reduce oboseala ochilor, crește contrastul de culoare și siguranța utilizatoarelor. Ochelarii de soare GOG pentru bărbați disponibili în cadrul magazinului online epantofi.ro sunt potriviți pentru o gamă largă de activități precum ciclism, alergare, ski și majoritatea activităților outdoor. Realizați prin colaborare cu sportivi și profesioniști din domeniu produsele GOG sunt echipate cu filtre speciale pentru sport, precum HDX G-Lens pentru o mai bună acuitate vizuală, Hydrophic pentru a respinge apa de pe suprafața lentilei sau Super Dark 4 G-Lens care permite doar unui procent de 3-8% de lumină vizibilă să pătrundă prin lentile. În colecțiile de pe epantofi.ro puteți găsi ochelari de soare GOG potriviți pentru toate activitățile în natură, în orice condiții meteo și cu orice nivel de dinamism.  

Ochelari de ciclism GOG - must-have pentru fiecare ciclist

Un accesoriu de bază al oricărui ciclist este perechea lui preferată de ochelari de ciclism GOG. Fiind un sport cu o popularitate în creștere în ultimii ani, tehnologiile dezvoltate pentru confortul și siguranța cicliștilor avansează într-un ritm accelerat. Astfel, inovatorii de la GOG s-au preocupat și s-au asigurat că modelele de ochelari oferite țin pasul cu nevoile pasionaților de ciclism prin dezvoltarea celor mai confortabile și practice perechi de ochelari. Ochelarii de ciclism GOG sunt concepuți special pentru a-ți proteja ochii de razele puternice ale soarelui, dar și de praf, nisip sau ploaie. Poți găsi modele cu filtru pentru ceață, Fog Block G-Lens, sau cu un sistem interschimbabil de lentile care îți oferă posibilitatea de a-ți adapta ochelarii la condițiile de vreme și lumină, G-Lens Change System. 

GOG - întrebări frecvente

GOG - ce este această companie?

GOG este unul dintre liderii în industria ochelarilor de soare sport și a ochelarilor de ski din Polonia și are ca misiune realizarea unor ochelari profesionali care să asigure protecția ochilor indiferent de vreme. Prima colecție de ochelari de soare sport a fost concepută în 2004 în Los Angeles, California, iar astăzi ochelarii de protecție GOG sunt prezenți în peste 20 de țări din întreaga lume. Produsele GOG sunt create în colaborare cu experți și sportivi din întreaga lume, iar acest aspect garantează confortul și performanța ochelarilor proiectați.

Ochelari GOG - care este cel mai bun pentru o bicicletă?

Ochelarii de ciclism GOG sunt realizați cu ajutorul experților și al tehnologiilor speciale tocmai pentru te proteja de razele dăunătoare ale soarelui și de a-ți asigura confortul necesar în timpul activităților tale pe bicicletă. Fie că ai în plan doar o scurtă plimbare sau ești un pasionat al competițiilor sportive, încearcă ochelarii de protecție GOG și nu te vei mai putea despărți de ei.