Produse rămase: 1
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi pentru femei şi bărbaţi GOLA-O selecţie amplă în oferta epantofi.ro

GOLA este brandul care şi-a propus să creeze încălţăminte sportivă destinată atât bărbaţilor, cât şi femeilor. Pantofii GOLA sunt renumiţi pentru calitate şi pentru design, brand-ul bucurându-se de succes pentru originalitate şi continua inovaţie în materie de încălţăminte sportivă.  Pe epantofi.ro ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă foarte amplă de modele, astfel că ţinutele tale sportive sau casual pot fi completate cu succes. Poţi alege pantofi de damă GOLA, atunci când vrei să îţi creezi un look degajat şi relaxat, totuşi modern şi în trend. Poţi combina pantofii de sport cu echipamente sportive, însă, la fel de bine, poţi alege să porţi o pereche de pantofi de damă GOLA cu o fustă lungă şi largă, cu o salopetă din blugi trei sferturi sau cu o pereche de pantaloni cargo purtată cu o cămaşă sport. Pentru ţinutele masciline, poţi opta pentru o pereche de pantofi GOLA Outdor, care pot fi purtaţi cu o ţinută office mai puţin formală, cu o pereche de blugi sau într-un look spotiv.

Pantofii brand-ului GOLA-Ce caracteristici au şi de să ţi-i procuri

Pantofii GOLA au fost concepuţi iniţial pentru a oferi confort şi stabilitate celor care aleg să practice sportul, astfel că întrunesc o serie de caracteristici care le sporesc valoarea şi calitatea. Sunt realizaţi din materiale de cea mai bună calitate, au un calapod comod şi confortabil, oferă o ventilare normală la nivelul piciorului şi au un design foarte plăcut. Datorită texturii materialelor, culorilor şi design-ului, pantofii GOLA pot fi incluşi în orice tip de ţinută de zi, depăşind cu succes zona sportivă. Pantofii companiei GOLA sunt renumiţi oriunde în lume, astfel că atunci când vrei să îţi asiguri confort, alege una dintre perechile de pantofi comercializate în magazinele de specialitate. Împletirea design-ului alături de  calitate şi confort, fac din pantofii GOLA cea mai bună alegere atunci când vrei să te simţi bine, dar şi să arăţi foarte bine, indiferent dacă adopţi un look casual, urban casual, sport sau effortless.

Pantofi clasici GOLA Harrier şi alte modele-Perechea potrivită pentru tine

În anul 1960 GOLA iese pe piaţa de specialitate cu modelele de pantofi din colecţia de pantofi GOLA Harrier, recunoscute pentru calitate şi pentru confortul oferit sportivilor. De-a lungul anilor, compania creează într-o manieră masivă, cele mai cunoscute serii fiind GOLA Harrier şi Chase.  Indiferent de colecţia din care fac parte, pantofii companiei GOLA nu vor întârzia să te surprindă, astfel că orice model vei alege te vei bucura de caliate şi confort, asigurându-ţi un look tineresc, modern şi foarte plăcut. Atât modele de pantofi bărbăteşti, cât şi pantofii de damă GOLA se încadrează în cele mai înalte norme de calitate pe palierul sportiv, dând valoare şi rafinament oricărei ţinute. Atunci când iei în calcul capitolul pantofi GOLA preţ, trebuie să ştii că  îţi poţi procura perechea preferată la un cost accesibil, fiecare preţ  justificând toate caracteristicile perechii tale de pantofi GOLA

GOLA-Întrebări frecvente

Pantofi GOLA-Ce este această companie?

Compania GOLA a fost înfiinţată în anul 1905 în Anglia. A parcurs o serie de transformări, ajungând unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de încălţăminte sportivă. Compania a sponsorizat de-a lungul timpului o serie de evenimente sportive şi se bucură de un succes răsunător chiar şi în prezent.

Pantofi GOLA-La ce preţuri se comercializează?

Pantofii GOLA pot fi achiziţionaţi la preţuri accesibile, astfel încât tu să te poţi bucura de calitatea şi design-ul acestora. Epantofi.ro te aşteaptă cu oferte foarte atrăgătoare şi cu o gamă foarte variată de modele.