100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Produse rămase: 23

Pantofi Hi-Tec - pantofi pentru diverse trasee

Atunci când alegi să faci trekking trebuie să îți alegi foarte bine echipamentele pe care le vei folosi deoarece acestea trebuie să îți ofere siguranță și confort. Dacă alegi o pereche de pantofi hi-tec poți fi sigur că vei avea siguranța necesară pe orice tip de traseu, în orice condiții meteo. Te poți bucura de modele de pantofi de trekkinh Hi-Tec pe orice tip de suprafață iar picioarele tale vor fi protejate de frig, umezeală și vei avea un suport excelent al gleznelor. Modelele de încălțăminte Hi-Tec sunt variate, de la teniși la sandale, bocanci și ghete, toate fabricate din materiale de foarte bună calitate, cu tălpi adecvate diferitelor tipuri de suprafețe.

Pantofi de trekking Hi-Tec pentru femei și bărbați – găsiți cea mai potrivită pereche

Încălțămintea de trekking se găsește în variante pentru femei, bărbați și copii, încălțăminte potrivită pentru vară sau pentru iarnă, și chiar încălțăminte ușor de adaptat fiecărui sezon în parte. Astfel că te poți bucura de încălțăminte de trekking damă Hi-Tec într-o gamă variată de modele și de culori. De asemenea, găsești pantofi de trekking pentru bărbați Hi-Tec pentru toate gusturile. Gama variată de modele și culori este făcută să mulțumească chiar și cei mai pretențioși clienți. Îngrijirea acestor tipuri de încălțăminte se face conform instrucțiunilor date de către producător, pentru a-și păstra caracteristicile pentru cât mai mult timp. Curățați și îngrijiți corespunzător aceștia pot fi purtați pe perioade lungi de timp iar confortul și siguranța vor fi aceleași ca la început. Este foarte important ca după ce îi folosești să îi cureți, să te asiguri că sunt uscați și abia apoi să îi depozitezi. Întotdeauna depozitarea lor se va face în locuri aerisite, unde nu există riscul să apară mucegaiul. Un alt aspect pe care trebuie să îl iei în calcul este așezarea lor în așa fel încât să nu se deformeze sau să se decoloreze. Alege locul potrivit pentru depozitarea încălțămintei care are grijă de picioarele tale.

Hi-Tec - o gamă largă de călătorii și zilnic

Acest tip de încălțăminte nu este făcut doar pentru purtarea lor atunci când practici trekking-ul. Te poți bucura de perechea ta preferată de încălțăminte chiar și în viața de zi cu zi. Calitatea materialelor folosite duc la obținerea unor produse care îți vor asigura confortul necesar pe orice fel de vreme, îți vor proteja picioarele de umiditate și de alți factori externi. În plus sunt foarte ușor de asortat la o pereche de blugi sau niște pantaloni sport, iar sandalele și tenișii pot completa cu succes o ținută casual atunci când ieși în oraș cu prietenii.

Pantofi Hi-Tec - întrebări frecvente

Hi-Tec - ce este această companie?

Hi-Tec este o companie din Anglia, regiunea Essex, fondată în anul 1974. Inițial au produs încălțăminte pentru jocul de squash, încălțăminte care se numea chiar Hi-Tec Squash și cu care compania a avut un succes nesperat chiar de la început. Compania se situează în momentul de față pe locul al doilea în ceea ce privește vânzarea de încălțăminte outdoor la nivel mondial și în top 4 producători de încălțăminte din Anglia în ultimii 10 ani. Aceștia produc încălțăminte pentru bărbați Hi-Tec, pantofi Hi-Tec damă și încălțăminte pentru copii.

Hi-Tec - care este tabelul de mărimi a pantofilor?

Atunci când îți comanzi încălțăminte pe epantofi.ro poți consulta un tabel de mărimi Hi-Tec pus la dispoziția ta pe site. Mărimile acestor modele corespund cu cele clasice. Dacă însă nu știi exact care mărime ți s-ar potrivi, măsoară piciorul de la călcâi până la vârful degetului mare, apoi adaugă jumătate de cm sau chiar 1 cm și afli care este mărimea potrivită.