Nu există produse cu aceste filtre

Încearcă să ștergi unele sau toate filtrele pentru a afișa mai multe produse.

Pantofi de alergare Hoka – cum să alergi bine pe teren accidentat

Pantofii de alergare Hoka sunt cunoscuți pentru tălpi interioare supradimensionate și interiorul neted, ceea ce îi face ideali pentru alergare și antrenament. Hoka oferă o protecție deosebită pentru tălpile picioarelor. Această protecție se observă cel mai mult pe trasee, unde există pietre și denivelări. Această protecție face practic posibilă alergarea și chiar simpla deplasare pe trasee și teren accidentat. Chiar și pe suprafețe mai netede, pantofii de alergare Hoka protejează foarte bine tălpile.

Hoka – încălțăminte sport stilată pentru el și ea

Atât bărbații cât și femeile se pot bucura de avantajele incontestabile pe care le au pantofii sport Hoka. Modelele din colecțiile Hoka îmbină tehnologiile și protecțiile speciale cu un design deosebit, potrivit atât pentru doamnele cât și pentru domnii împătimiți de sport, în special de alergare. Încălțămintea Hoka se remarcă prin faptul că are o greutate mică și în cele mai multe cazuri reduce oboseala musculară acumulată în timpul antrenamentelor. Materialele din care sunt realizați pantofii sport Hoka sunt un alt plus pentru astfel de modele, pentru care rezistența și durabilitatea în timp sunt apreciate de cunoscători.

Pantofii Hoka – pentru pasionații de sport și alergătorii împătimiți

Realizați de alergători pentru alergători, pantofii de alergare Hoka îți cresc potențialul pe pistă, pe teren, pe drum și oriunde ai de gând să îi porți. Amortizare verticală pentru a preveni rănirea și a atenua impactul. Ultra ușori pentru un mers fără probleme. Stabilitate și suport îmbunătățite la fiecare pas. Toate aceste trăsături sunt semnături ale mărcii Hoka concepută cu un singur scop în minte: viteză maximă. Conceput inițial pentru a îmbunătăți stabilitatea și tracțiunea la coborâre, HOKA ONE ONE original a schimbat jocul, introducând o tehnologie ergonomică inovatoare și redefinind pantofii de alergare. Preferați de alergătorii din întreaga lume, pantofii de alergare Hoka te ajută să dai tot ce e mai bun din tine, indiferent că ești începător în alergare sau te antrenezi pentru ultra maraton.

Hoka one one – cele mai frecvente întrebări

Pantofi Hoka – de unde îi cumpăr?

Pantofii de alergare Hoka pot fi achiziționați online. Pe epantofi.ro găsești o gamă variată de modele de pantofi de alergare Hoka.

Hoka one one – totul despre acest brand?

Hoka One One este o companie de pantofi sport din Franța care proiectează și comercializează pantofi de alergare. Marca a câștigat pentru prima dată atenția în industria de alergare prin producerea de pantofi cu talpă supradimensionată, supranumiți pantofi „maximaliste” datorită pernei suplimentare; acest lucru a fost în contrast cu tendința minimalistă a pantofilor care câștiga popularitate în momentul înființării companiei în 2009.

Cum curăț pantofii sport Hoka One One?

Pantofii sport Hoka One One au nevoie de îngrijire atentă pentru a se păstra în cea mai bună formă cât mai mult timp. Recomandat este să urmărești instrucțiunile de pe etichetă sau care însoțesc produsul în momentul achiziției.