100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

70 produse

Ice Play - pop-art multicolor direct din America

Ice Play este un brand de modă de ultimă generație care oferă o gamă largă de accesorii elegante și la modă pe tema gheții. Cele mai populare articole ale mărcii includ geantă de mână Ice Play, pălăria Ice Play, șapcă Ice Play cu vizor, portofelul Ice Play și baticul de gât Ice Play. Produsele Ice Play sunt realizate cu materiale de înaltă calitate și cu măiestrie, iar marca este cunoscută pentru modelele sale unice și la modă. Aceste produse sunt vândute în magazine și buticuri de lux din întreaga lume. Ice Play este un brand popular printre celebrități, precum și printre femeile obișnuite. Compania a fost prezentată în reviste precum Vogue, Elle și Glamour.Pe Epantofi vei găsi o selecţie atractivă de produse Ice Play autentice pe care le poţi achiziţiona la preţuri foarte atractive. Livrarea se va face în cel mai scurt timp, iar plata online sete sigură. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi!

Portofel Ice Play - design neobișnuit

Ice Play este un design de portofel unic și interesant. Portofelul Ice Play este o modalitate excelentă de a-ți arăta personalitatea și stilul. Portofelele Ice Play sunt printre cele mai tari și unice portofele de pe piață. Fabricate din materiale de calitate superioară, aceste portofele nu sunt doar elegante, ci și foarte rezistente. Sunt, de asemenea, extrem de funcționale şi oferă mult spațiu pentru a-ţi depozita toate cardurile și numerarul. Dacă eşti în căutarea unui portofel care să fie atât elegant, cât și funcțional, un portofel Ice Play este alegerea perfectă. Durabile şi rezistente, arată grozav și sunt perfecte pentru a îţi păstra lucrurile de valoare în siguranţă.

Șapcă cu vizor Ice Play - chic urban geometric în culori vibrante

Şapca cu vizor Ice Play este accesoriul perfect pentru a adăuga o notă de urban chic oricărei ținute. Vine într-o varietate de culori vibrante, ceea ce face ușor să găsești una care să se potrivească stilului tău. Vizorul este, de asemenea, reglabil, astfel încât să îl poți purta într-o varietate de moduri, pentru a se potrivi dispoziției tale. Indiferent dacă vrei să adaugi un plus de culoare ținutei tale sau învingi frigul într-o zi rece, şapca cu vizor Ice Play este o alegere excelentă.Această şapcă este perfectă pentru o zi în oraș! Datorită culorilor vibrante şi a modelelor moderne este atât elegantă, cât și practică. Te va ajuta să te fereşti de razele soarelui în zilele caniculare şi să beneficiezi de confort termic în zilele reci. De asemenea, este versatilă şi poate fi uşor pliată și depozitată în geantă.

Ice Play - întrebări frecvente:

Ice Play - ce este acest brand?

Ice Play este un brand italian care oferă o gamă largă de îmbrăcăminte elegantă și la modă pentru femei. Compania a fost fondată în 2009 de doi tineri antreprenori, Stefano Rosso și Valerio Mazzei. Ice Play se referă la furnizarea de îmbrăcăminte la modă și la prețuri accesibile femeilor de toate vârstele. Calitatea excepțională a produselor din portofoliul companiei și aspectul distins sînt doar două dintre motivele care au dus la creșterea fulminantă a popularității brandului.

Pălărie Ice Play - cum să ai grijă de ea?

Pentru a avea grijă de pălăria Ice Play, ar trebui să o păstrezi într-un loc răcoros și uscat când nu o porţi. De asemenea, o poţi pune într-o pungă de plastic pentru a o proteja de umiditate. Dacă se udă, o poți usca cu un prosop curat.