100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Produse rămase: 32

Inov - pantofi sport pentru el și ea

Inov este o companie specializate pe producerea de echipamente specializate de alergare pentru bărbaţi şi femei. A captat atenţia utilizatorilor datorită calităţii superioare a produselor pe care le-a dezvoltat. Pantofii Inov sunt creaţi să ofere atleţilor experienţe inedite, să îi ajute pe aceştia să interacţioneze cu mediul. Caracteristicile deosebite ale încălţămintei Inov sunt o consecinţă directă a studiilor şi investiţiilor ample, realizate de companie în sectoarele de cercetare şi dezvoltare. Toate produsele din portofoliul mărci se disting datorită tehnologiilor speciale integrate ce furnizează confort ridicat în orice context. Fiecare pereche de pantofi din colecțiile deja consacrate - Inov8, pantofi Inov 8 Trailtalon, Inov 8 Roclite, Inov X-Talon - reușesc să asigure starea necesară pentru realizarea activităţilor dinamice. Produsele Inov satisfac cele mai ridicate preferințe de confort, fiind testate de atleţi consacrați. 

Pantofi Inov - potrivire perfectă și absorbție a șocurilor pentru confortul tău în timpul antrenamentului

Noutățile pe care le aduc pantofii din colecțiile Inov sunt apreciate, cu precădere, de bărbații şi femeile ce preferă traseele de alergare montane. Produsele sunt gândite să absoarbă eficient şocurile şi să sporească starea de bine în timpul antrenamentelor. O pereche de pantofi de alergare Inov reușește să ofere confortul necesar pentru cursele lungi. In portofoliul companiei se găsesc pantofi Inov 8 Trailtalon, pantofi Inov-8 cu țepi, potriviți pentru suprafețe dificile şi o varietate mare de tipuri ce vor ajuta la exploatarea pasiunii. Produsele colecției nu se evidenţiază doar prin confort şi ergonomie dar şi datorită designului deosebit şi a coloristicii variate. Pantofi de alergare Inov nu aduc atleților doar confort, dar şi ergonomie şi starea necesară pentru autodepăşirea performanţelor personale. 

Pantofi de alergare Inov - pentru iubitorii de activități solicitante în aer liber

Gama de pantofi Inov este foarte variată! Încălţămintea creată cu maximum de atenție sub egida celebrului brand a câştigat încrederea sportivilor profesionişti dar şi a amatorilor de escapade montane. O pereche de pantofi Inov 8 reprezintă alegerea numărul unu a amatorilor de mişcare, a drumeţilor care doresc să se bucure de experiențe excepționale în natură, dar şi a celor ce îşi doresc să facă performanță şi să se autodepăşească. Încălţămintea Inov este concepută să asigure siguranță pe toate tipurile de suprafețe dificile. Poate fi utilizată pentru explorarea traseelor de alergare montane, acoperite cu pietriș, a pajiștilor înalte presărate cu iarba măruntă,  a celor nisipoase, dar şi pentru antrenamentele dinamice pe suprafețe plate sau desfășurate în sală. Indiferent de suprafața aleasă confortul utilizatorului este garantat.

Inov - întrebări frecvente

Inov - ce este acest brand?

Inov este un brand relativ nou pe piață, luând naştere în 2003. Activitatea companiei este focalizată pe crearea de încălţăminte de înaltă calitate, articolele din portofoliul beneficiază de tehnologie inovatoare. Fondatorii companiei îşi doresc să creeze încălţăminte specializată cu impact minim asupra mediului înconjurător.

Cum să alegi pantofii de alergare Inov?

Alegerea unei perechi de pantofi Inov este o sarcină destul de simplă. Produsele sunt bine nișate în categorii. Poți opta pentru încălţăminte Inov de alergare, Inov de antrenament indoor, pantofi Inov de drumeţii sau pe variantele Inov X-Talon cu crampoane. indiferent de alegere, vei beneficia de încălţăminte uşoară, respirabilă, ergonomică.