100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

70 produse

Sandale, șlapi și espadrile Inuovo – poartă-le în vacanță

Vara, picioarele au nevoie de odihnă, așa că designerii acestui brand se asigură că pantofii Inuovo pe care îi oferă sunt ușori, aerisiți și nu provoacă răni. Brandul se concentrează în primul rând pe modele cu talpa joasă, lată, în care se poate merge ore în șir. Modelele de sandale Inuovo și șlapi Inuovo se potrivesc perfect cu o rochie subțire de vară sau cu pantaloni scurți din denim cu talie înaltă, dar natura lor universală îți oferă mult mai multe opțiuni. Modelele de espadrile Inuovo sau sandale de damă Inuovo legate la gleznă arată extraordinar, în plus, oferă picioarelor o stabilitate mai mare la mers decât perechile cu croială tradițională. Pantofii Inuovo îți vor completa garderoba cu elemente care pot deveni un adevărat must-have de vacanță Brandul turcesc se concentrează atât pe confort, cât și pe design original, care adaugă un farmec subtil stilizărilor casual. Ofertele de vară ale brandului de încălțăminte Inuovo vor încânta fanele feminității și soluțiilor simple. Dacă ești în căutarea unor sandale, șlapi sau espadrile Inuovo confortabile și la modă, vei fi mulțumită alegând acest brand. Unicitatea acestui accesoriu la modă este evidențiată de inspirația designerilor, extrasă din tradițiile și cultura Turciei. Dezvoltarea Inuovo este atât de impresionantă încât are acum magazine în 50 de țări. Pentru fondatorii brandului, cel mai important lucru a fost să creeze pantofi Inuovo care să fie confortabili, stilați și foarte feminini.

Inuovo – sandale de damă plate, wedge și cu platformă. Exact așa cum îți plac!

Colecția brandului include încălțăminte Inuovo perfectă atât pentru plajă, cât și pentru purtarea de zi cu zi. Ceea ce distinge brandul Inuovo pentru femei este obținerea efectului unui pantof elegant si foarte feminin fără a fi nevoie de adăugarea unui toc înalt. În acest aspect, Inuovo s-a concentrat pe comoditatea și versatilitatea produselor sale. Marele avantaj al încălțămintei Inuovo este talpa anatomică și pielea naturală de înaltă calitate. Pantofii Inuovo au o formă interesantă, inovatoare, dar nu vei vedea modele glamour sau kitsch. Culoarea pielii este cea mai importantă aici - nuanțele profunde și suculente ale culorilor naturii vor însufleți fiecare model. Încălțămintea Inuovo va fi o completare unică a stilizărilor de vară și ai de unde să alegi: pantofi și sandale de damă Inuovo cu talpa plată, tip wedge sau cu platformă.

Inuovo – care sunt mărimile acestor pantofi turcești?

Deschiderea către lume, curajul, simțul umorului și bucuria de viață se reflectă în proiectele Inuovo. Pantofii Inuovo sunt un însoțitor necesar pentru o femeie în fiecare moment al vieții ei, oferindu-i confort, o atingere relaxantă și o doză zilnică de confort. În pantofii și culorile Inuovo, o femeie poate străluci și cuceri lumea cu stil. Acești pantofi sunt creați cu dragoste și grijă pentru ca femeile să se simtă puternice și fericite și să aibă curajul să pășească oriunde. În ceea ce privește alegerea unei dimensiuni Inuovo, se poate ține cont de tabelul de mărimi Inuovo și de lungimea interiorului pantofului și a piciorului, iar în acest fel se va alege mărimea potrivită.

Pantofi Inuovo – Întrebări frecvente

Încălțămintea Inuovo – de unde să cumpăr?

Compania familiei Doganer oferă pantofi pentru zilele calde și reci - șlapi, sandale, pantofi joși și pantofi până la gleznă Inuovo. Există modele cu talpa plată și tocuri. Toată lumea va alege cea mai potrivită culoare și model, căci în magazinul online epantofi.ro găsești multe modele, la prețuri avantajoase.

Inuovo – ce producător este?

Inuovo este o afacere de familie fondată cu aproximativ 100 de ani în urmă în Antalya, ce produce pantofi pentru femei din întreaga lume. Prin extinderea producției și cu ajutorul unor angajați calificați, compania Inuovo a devenit un brand din ce în ce mai cunoscut. Conducerea Inuovo se află acum în Istanbul, iar noile modele de încălțăminte Inuovo se inspiră din modelele culturale și de modă din est și vest, dar și din misticismul propriei țări.