100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
  Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate. Elimină unele filtre

  Încălțăminte Kazar pentru femei - adidași, cizme și pantofi eleganți cu toc de la producătorul de top Kazar

  Colecția de încălțăminte Kazar ajută doamnele să își pună la punct ținute ireproșabile pentru orice ocazie. Optați pentru pantofi Kazar, sandale Kazar sau cizme de damă Kazar pentru ținutele de birou formale, iar în afara orelor de serviciu, nu renunțați la stil, ci bazați-vă pe designul modern și pe calitatea pe care le garantează modelele atrăgătoare de încălțăminte Kazar pentru femei. Iar dacă veți participa la o cină elegantă sau un eveniment de gală, puteți fi sigure că vă veți bucura de o ținută impecabilă cu pantofii Kazar.

  Încălțăminte bărbătească Kazar - pantofi eleganți pentru ocazii speciale și ținute zilnice

  Stilul de viață modern cere ținute ireproșabile la orice oră din zi și din noapte. Dacă jonglați în mod constant cu ședințe de birou, întâlniri importante de afaceri, evenimente oficiale și ocazii speciale, vă puteți încrede în gama de încălțăminte Kazar pentru bărbați, care vă propune pantofi eleganți, confortabili, stilați și durabili, care vor desăvârși orice ținută.

  Pantofi Kazar - încălțăminte calitativă și durabilă în magazinul online premium epantofi.ro

  În țările unde brandul s-a impus deja pe piață, Kazar este sinonim cu moda de ultimă generație, destinată atât clienților de sex masculin, cât și celor de sex feminin, pentru care încălțămintea reprezintă un factor definitoriu, care transmite un anumit statut, un anumit stil de viață și gusturi alese. Pe epantofi.ro aveți la dispoziție o selecție elegantă de încălțăminte Kazar care va eleva orice ținută, asigurându-vă o apariție impecabilă în orice situație.

  Pantofi Kazar - Întrebări frecvente

  Kazar - unde este fabricată încălțămintea Kazar?

  De la începuturile sale în anii 1990, când mărfurile erau vândute în magazinele poloneze, Kazar s-a dedicat creării unei identități puternice și distincte. Primul magazin Kazar a fost deschis în Katowice în 1996, urmând ca brandul să deschidă apoi primul magazin din Varșovia. Astăzi, există 53 de magazine în Polonia, acolo unde este fabricată încălțămintea Kazar. În anul 2013, Kazar a făcut primul său pas pe piața externă, deschizând un magazin în București, continuând apoi să deschidă magazine și în Emiratele Arabe.

  Kazar - ce ar trebui știut despre această companie?

  Tendințe de ultimă oră, calitate imbatabilă, prețuri accesibile. Cu alte cuvinte, Kazar este visul pentru pasionații de modă din întreaga lume. Kazar știe foarte bine că cerințele actuale sunt mari și că toți clienții așteaptă un stil unic, tendințe moderne și senzația de lux. Brandul Kazar este specializat în încălțăminte, genți de mână și alte accesorii din piele, dezvoltându-și reputația puternică prin designul avangardist pe care îl abordează și care rivalizează cu marile case de de design. Totuși, Kazar asigură tendințe de ultimă oră și calitate la prețuri accesibile.

  Încălțăminte Kazar – se merită să investim în ea?

  Kazar lansează în fiecare an două colecții noi, și anume ediția de primăvară-vară și ediția de toamnă-iarnă, respectând trei linii de stil, mai precis Fashion, Smart Casual și Classic. Concentrarea pe design-uri unice care reflectă tendințele actuale împreună cu materialele de calitate superioară, cu finisajele precise și cu un control strict al calității este ceea ce face ca brandul Kazar să iasă în evidență pe piață. Compania folosește piele fină și textile de cea mai înaltă calitate, precum și tehnici de producție de calitate superioară, cum ar fi cusături duble sau accesorii cusute, nu lipite.